Boken The Bold and Brilliant Garden

bok2The bold and brilliant gardens av Sarah Raven handler om mest av alt om farger. Frekke freidige friske farger. Boken slår ett slag for hage med trøkk, den snakker varmt om frodighet og fylde og massivitet. Det er fokus på selve blomsten, men også bladverk omtales, samt teksturer og duft.
Boken er delt inn etter sesong, og tar for seg planterslag og sorter som kunne passe. Hun kommer også med konkrete tips til sammenplantinger, og oppgir  hvilken planer som kan passe til hva slags lys og fuktighetsforhold.
Boken har en personlig tone, enkelt språk og sterke illustrasjoner. Jeg har tatt bilde av to sider i boka, det første viser fargepaletten hun jobber med.
Jeg har bare lånt denne boken, men den er vel på vei inn på ønskelisten tror jeg… Har jo en del av hagen jeg har planlagt å ha nettopp disse fargene i, og denne boken var virkelig innspirerende!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg har en god del hagebøker, men denne er en av de absolutte favorittene! Jeg har hatt den noen år nå og jeg vender stadig tilbake til den bare for å bla og nyte alle de fantastiske fargene, bedene og ideene. En kjempeflott bok 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her