Deilig vær = vakker solnedgang

solnedgang september
Det har vært et vidunderlig vær her de siste dagene, og hver kveld har bydd på unike solnedganger 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Et godt eksempel på naturens teaterscene! Om man bare ser etter, kan man få de mest dramatiske og vakre scener, helt gratis, akkurat der vi befinner oss i øyeblikket!
    Nydelig!

  2. Takker og neier pent for alle gode ord.
    Disse solnedgangene våre er virkelig en av de største fordelene med denne tomta, jeg ser de jo fra sofaen og de fyller hele vessiden av stua 😀

  3. For en deilig plass du må bo. Jeg må opp på verandaen i andre eller helt opp på loftstua for å få med meg solnedgangene over fjorden her. Ja, bortsett fra nå utover, da går sola ned tidligere og tidligere, den får vi med oss fra stua.

    Ha en fargerik dag, Anne:-)))

  4. Tusen takk for nyttig informasjon. Det har jeg aldri visst at min jasmin var noe helt annet på engelsk. Sånn kan det gå. Godt jeg hadde mee Jack Frost også da, så var det da et ord på J. Tusen takk skal du ha.For et vakkert blide du hadde idag:)

  5. Hei
    Nå her jeg litt problemer med internett her, så om innlegget mitt kommer en femseks ganger så slett i vei…!
    vakker solnedgang, -naturens skuespill!
    tenk at naturen kan lage sånne farger!!!
    Harogså sittet med åpen dør på utedo på fjellet i helga, dingla med beina-. og sett på en enorm stjernehimmel over åsen – hva skal man med diamanter på fingrene når man har et slikt skue!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her