Høstdager i skogen

kjaglia skog rimDa er det oppussingsperiode i huset igjenn, og jeg har flyttet ut i skogen. Det er samme stedet som jeg var for noen uker siden, og jeg blir vel værende her litt frem og tilbake en par uker tenker jeg. Det vil si at jeg har internett via mobiltelefonen, treeegt 😉
Her er det blitt skikkelig høst, og i formidag var det tykk rim i gresset! Ellers så var det et vidunderlig høstvær i dag, håper det holder seg i morra for da planlegger jeg fotosafari 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

  1. Åh, det så herlig ut. Skikkelig frost her også i morges, måtte skrape bilen.
    Sikkert fint med hytte i skogen om høsten!

  2. Hei Anne!
    Håper du er i bedre form -og så deilig å kunne stikke av når det pusses opp!

    Unner deg dagene i skogen, det er sådeilig!!Så stille og fritt, – så urørt.
    Sjøl var jeg helt på gråten da vi dro fra setra i går, i DET knalle påskeværet! For det var jo vakkert hvitt og nytt over alt – og noen dager til med peisbål,rødvin, fakler på tunet, stjernehimmel, oglekende barn på dagtid hadde vært greit for meg!

    Ha en fin uke!
    klem fraTone

  3. Nydelig plass du er på. Jeg har også tenkt å trekke meg tilbake til hytta noen dager, litt avhengig av om jeg får skyss. Der er ingen strøm og ingen internett, bare skogens ro. Håper det vil gjøre deg godt å være der, og jeg gleder meg til å se bildene.

  4. Hørte fra min mann som dro sørover i dag tidlig, at det var ganske rima på Gardemoen også. Og er det ikke flott å kunne trekke seg tilbake til roen noen ganger? Vi drar på hytta torsdagen, der har vi ikke mobildekning eller internett, ingen strøm heller. Vann fra brønn i bakken, og masse kos:-)))Tror vi trenger sånt, i denne hektiske tekniske verden vi lever i. Ha en fin kveld:-)))

  5. Når jeg ser på bildet kjenner jeg lukten av kald høst-vinter-frost-luft.
    Ja, den kan godt komme nå. Det er vakkert med rim.

  6. You have beautiful photos. Too bad I can’t read any of your writing, but I will be back to see the photos!

  7. Det er virkelig vakkert her, og ja, jeg regner meg som utrolig heldig 😀

    Eneste er at jeg ikke er så alene innendørs som jeg skulle ønske, det er mus i veggene, (og i rommene…), men men, det er vel en vanesak det også 😉

  8. Men.. er den blodrøde rognen allerede borte? Det var mørkerøde rognedotter spredt rundt i lien forrige helg… det går altfor fort mot vinter!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her