Spretten søndag – Snipp og Snapp ønsker god jul!

Snipp og Snapp er to forvirra skapninger, eller, det var vel heller Disney som var litt forvirra når de skapte de. Snipp og Snapp er ekorn, men ikke helt sånne som vi normenn tenker på som ekorn.Ekornfamilien er som før nevnt nokså stor og omfattende, den inkluderer ikke bare det vi oppfatter som ekorn, de trelevende, men også jordekorn. Snipp og Snapp ser ut som jordekorn, chipmunks. Men, de lever som treekorn i hulerom i trær.
Nå håper jeg dere nyter videoen, og lar julens gleder synke inn litt mellom alle øktene med å finne skjegg og trær og julepakker 😀 Om du vil se mer Disney så finnes det massevis på youtube, her er noen flere med Snipp og Snapp: Donalds epler, Peanøtter i zoo, og peanøttsmør. Om du heller vi se andre klassikere så klikk deg inn og se på related, eller gjør noen søk :
A bit of chrismas fun with chip n´Dale. More videoes in the links in the text.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Tusen takk det var en fin begynnelse på dagen. Smiler enda jeg. Ha en flott søndag. Lykke til med innspurten mot julekvelden:)

  2. Takk og god jul tilbake til Snipp og Snapp, og ikke minst: TAKK til deg for fantastiske «søndagsekorn». Jeg håper inderlig du fortsetter i 2009:-)

    God jul til deg!

  3. Nå har jeg faktisk ikke sett ekorn på eiendommen siden jeg startet med faste ekorninnslag, håper de dukker opp snart, for litt av poenget var jo å vise fotos av de, og nå er vel arkivet tomt.. Men, men, du skal se de kommer når jeg gir opp 😉

    innspurten mot julekvelden er bedagelig for mitt vedkommentde, har gjort tapre forsøk på å finne julepynten – og misslykkes spektakulært, så nå lager jeg litt pynt til treet fra sofaen. Det er nå ellers ikke så farlig med det, jul blir det lell 😀

  4. Å så koselig…. Julestemninga må jo bare synke nn når man hører tra lalalala lala lala laaa!

    God jul Anne! Klem

  5. Hvem vil ikke se mer til Snipp og Snapp i jula..Julaften skal vies til sofakroken og Disney + Askepott og de tre nøttene..
    Blir ikke jul uten 🙂
    Ønsker deg en koselig jul med familien! Julehilsen fra Kardemomme 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her