Spretten søndag – hagegale ekorn?

Videoen viser ett ungt ekorn som går bananas i en basilikumpotte 😀 Det prøver tappert å gjemme en nøtt i jorda…
Ekorn på planterommet er muuuligens ikke drømmen… ? 
Denne videoen og den i den forrige ekorposte er begge av de samme ekorna. Dette er to små ekorn som ble fostret opp i Storbritania etter at de ble funnet forlatt. Damen som tok vare på de har skrevet en dagbok om ekorna for de som er spesielt intressert.
Squirrels attacing a pot of basil. This video and the one in the last sundaypost are taken by the same lady, and she has written a squirrel diary

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Hei!
    No har eg ledd meg gjennom videoen!
    Artige krabatar, men gjer seg vel best utandørs!
    Kosar meg skikkeleg med alle dei flotte og inspirerande dekorasjonane.
    God advent vidare!

  2. Skrekkelig søte ekorn. Så søte at jeg nesten kunne godtatt dem i plantene mine, men bare nesten:-)

    God advent til deg:-)

  3. hehe, jeg hadde gjerne ofra noen krydderplanter for gleden å ha ekorn, men ekorn bananas i planterommet hadde nok blitt for mye selv for meg ja.. 😉

  4. Hva i all verden er de på jakt etter? Røttene? eller graver de et hull for å gjøre sitt fornødne?
    Artig videosnutt var det i alle fall:)

  5. neinei, såklart det ikke er kjeledyr, men om man feks hadde nøttene oppbevart på planterommet og vinduet åpent? Som jeg har nevnt før så er det jo uansett ikke lov å holde ville dyr i fangenskap i norge.

    Petunia, den graver ned en nøtt. Dette er ekorn som ble holdt i fangenskap til de var klare for å settes ut, og de hadde ett behov for å gjemme unna mat (instinkt)

    Neste spretten søndag har ett juletema 😀

  6. Ekorn er fantastisk søte! Her hos oss har me berre sett ekorn ein gong, i fullt firsprang høgt oppe i tretoppane. Rart at ikkje det er fleire, me har jo rikelig av andre ville dyr og fuglar i hagen.

  7. Å, for en herlig videosnutt! Hihi, SÅ ivrig lite ekorn! Utrolig søte er de. Jeg er så glad i de spretne innleggene dine Anne 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her