Spretten søndag – Endelig tilbake!

ekornNår jeg kom ned på stua fredag morgen la jeg merke til en bevegelse i den store lønna utenfor. Litt mysing gjennom søvndrukne øyne avslørte et ekorn! Jippi!
Jeg kasta meg rundt og dro på meg varmedressen og fant fram kamera. Og når jeg kom ut så hadde ekornet beveget seg ned i hagen. Rakk og knipse noen bilder før han føyk videre, temmelig skvetten fyr.
Inspirert av at ekornet endelig hadde kommet innom, men sikker på at det nå ikke kom tilbake på en stund, gikk jeg inn og hentet litt mat til å legge ut der jeg veit de gjerne kommer. Så stoppet jeg opp for å ta bilder av spor i snøen. Etter noen minutter løftet jeg på hodet, og så rett på tidenes mest skremte ekorn, som var en drøy meter fra meg på toppen av gjerdet!
Siden det har jeg ikke sett han, men jeg håper han tør å komme tilbake 🙂 Og om han ikke gjør det så får jeg bare true med at jeg skal slutte igjenn ;
He´s back! (It helped to complain and treaten to quit…)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

  1. Hei Anne. – Takk for at du gjorde meg oppmerksom på at profilen min var stengt! – Jeg tror jeg har fått ordna det nå! 🙂

    Hilsen Knut Olav

  2. Vil-ha-ekorn-i-hagen-jeg-og:-) Får gjøre som mange unger gjør, skrike høyt. Vi ha, vil ha…he..Her har det aldri hjulpet da, men…

    Får trøste meg med ekornene i skogen her.

    Ha en fin søndagskveld.)

  3. Du er utholden og energisk det må jeg si!!
    Det er så morsomt å lese her hos deg i all din kreative og oppfinnsomme verden for å glede oss andre!!
    På setra har vi flere morsomme ekorn, og i sommer skulle jeg ønske vi filma en megaslosskamp om noen nøtter -det er det verste jeg har sett, det var nesten så jeg løp ut og ropte at nå fikk de jaggu gi seg!!
    hA EN FIN SØNDAG I BLÅSTEN»

  4. Ikke rart de blir skremt når en stor skapning med skummelt apparat kommer fykende he he.Har to ekorn selv så jeg vet hvordan det er.
    Flott bilde, jeg har ikke klart å få noe bilde.
    Klem Laila

  5. Har en mulig samboer til denne krabaten jeg da, min frøken Ekorn er fortsatt singel. Hva om vi for en gangs skyld går for arrrangert ekteskap??

  6. Så bra at ekornet har kommet tilbake, håper det blir hos deg en stund så du får tatt mange fine bilder du kan dele med oss andre ekornentusiaster.

  7. Så artig bilde.
    ville bare si at det bildet ditt med frøken frost var breast taking 1!

    Vakkert !!

    Vennlig hilsen Irina

  8. Hyggelig å høre at dere gleder dere over ekorna dere også 😀

    Og, hehe, det var jo ikke rart den lille stakkaren skvatt, jeg ser jo ut som ett digert blått monster i varmedress, med hette og greier 😀 Skvatt skikkelig sjøl jeg… Bare superergelig på meg sjøl for at jeg ikke gikk rett inn når jeg hadde lagt ut mat, grunnen var deres, jeg så jo spor og tenkte jeg måtte prøve å få fotografert og vist dere… Vel, forhåpentligvis finner han veien tilbake snart 🙂

    Her har det nå forresten blåst skikkelig i hele dag, så det har ikke vært noen dyr innom i det hele tatt!

    Og arangert ekteskap? hm, jo, sålenge paret blir boende her så 😉

  9. Har faktisk hatt ekkorn i hagen her de siste dagene, kjempemoro å se på det!

    Har lagt inn et frk frost bilde, frøken engel men fikk ikke kommentert i bloggen og gjør det derfor her!

  10. He is such a funny looking little squirrel with those big ears and that dark tail! So very different from my big fat squirrel. I’m glad he is back and hope to see more photos! Sorry I didn’t see this to link you before the day was out.

  11. Ekorn er så nusselig! Her var det masse spor i snøen etter dem på lørdag, men jeg jeg så ikke et eneste ett. Takk for at du fikk bilde av det. Vakkert:)

  12. Herlig bilde.

    Vi har også et par ekorner her i hagen som hundene ergrer seg på :-)) Det er spesielt om høsten når de springer ned og opp i eiketreet og samler eikenøtter.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her