Skal jeg lage en finaleavstemning på konkurransen?

Denne gangen er det fantastisk mange deltagere med på konkurransen, noe jeg synes er veldig artig, men som også får meg til å lure litt på om jeg kansje burde gjøre det litt andeledes enn jeg har pleid.
Jeg lurer rett og slett på å lage en ledd to, hvor jeg siler ut de ca 8 som ligger i toppen, presenterer og holder en ekstra avstemning de to siste dagene av avstemningsperioden (mandag og tirsdag). Hva synes dere om det? Synes du det er kjedelig å stemme så det er greit å slippe å gjøre det en gang til, eller synes du det virker som en god ide å spisse det til litt på toppen?
Her var det en avstemning som nå er avsluttet, og leserene har talt, 90 % av dere ønsker en finalerunde. Så da blir det det 🙂
Løpende avstemning hvor alle kandidatene er med går frem til og med søndag.
Mandag legger jeg ut ny avstemning med topp 5-8 kandidatene (endelige anntallet vil avhenge av stemmefordelingen). Finalerunden går mandag og tirsdag, og blir med en avstemningsboks som skjuler resultatene. Vinner offentliggjøres på onsdag.
Oppdatert: Jeg fikk akkurat spørsmål fra en av deltagerene om jeg kom til å videreføre stemmer fra første runde over i neste. Det gjør jeg ikke, i finalerunden starter alle likt, men i tilfelle uavgjort vil plassering fra første runde avgjøre.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Jeg synes bare det er lurt i de konkurransene som får mange deltakere – la oss si over 15— og da bare la de 5 beste gå videre.

    15 fordi det er ca så lenge jeg klarer å sammenlikne ting uten å rote de ulike deltakerne sammen.

  2. Fint å høre hva dere tenker 🙂

    Har også lurt på om man kansje skulle åpne for at man kan stemme for flere kandidater om man vil i innledende runder (ikke nå da, senere), om det er 30 deltagere så kan man for eksempel stemme på tre om man vil. Avstemningene tillater det, så det er ikke no problem sånn.

  3. haha – det er derfor jeg bruker boka – jeg husker ingenting. Jeg fortalte noen andre her også. Det beste var det året jeg luket opp alle valmuene og lot meldestokken stå fordi jeg ikke husket valmuene og meldestokken var kraftig og fin 😉 Ellers så synes jeg det er en god ide med finaleavstemming blant de tre-fire beste. Mye flotte bilder med 🙂 God helg Anne! Jeg skal så frø og hente den nye lyslampa mi. Gleder meg. Hanne

  4. Vittig så enige dere var om at finalerunde var tingen 🙂 Da blir det det.
    Jeg er også veldig begeistret for den nye stemmeboksen, den er langt mer pålitlig enn blogger sin.

    Blir morsomt å se om skjult avstemning slår ann da, jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg synes det er måten å gjøre det på fremover, men prøver det nå også får dere si hva dere syns.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her