Spretten søndag – sjenerte ekorn..

ekorn på bjelkeFor tre måneder siden startet jeg å poste ekorn fast under navnet Spretten søndag innspirert av Faith, Fabric and Photos. Det virket som en smart ting å gjøre etter at jeg i en periode hadde hatt endel ekornbesøk. Vel, når jeg først hadde satt i gang, så forsvant ekorna. Nå har jeg brukt arkivbilder siden det, samt endel videoer, men jeg frykter nå at dere begynner å bli litt lei av ekorn i høstfarger…. Jeg regner jo med at ekorna kommer tilbake, og jeg har litt videoer og faktadrypp på lager så jeg kommer til å fortsette med spretten søndag en stund til, men jeg synes godt jeg kan få besøk igjenn snart. Kansje de sluttet å komme fordi de ikke likte å bli eksponert sånn på internettet? Eller spiller de «hard to get»? I have not seen squirrels in the garden since i startet posting my «bouncy squirrels» inspired by Faith, Fabric and Photos. I have to use pictures from my arcive, and I miss the little funny guys..

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Eg veit. Vart heilt hekta på fuglane utanfor. Har site i timesvis berre for eit lite uklårt bilete 🙂 Tør ikkje tenkje kva eg hadde gjort om eg hadde ekorn i hagen (det har eg eigentleg..men har berre sett dei om sommaren)
    ..skal ikkje sjå bort frå at dei ynskjer ein bit av kaka…:)

    Ynskjer deg ei fantastisk veke!
    Britt

  2. Kanskje ekorn ikke liker å bli eksponert på internett……fasinerende tanke:-) Jeg er nå glad du fortsetter uansett. Ikke en søndag uten…….

  3. Ja, er ikke det likt seg. Her er ekorn innom av og til og jeg forsøkte å ta et bilde, det ble heller dårlig fordi ekornet gjemte seg bak noen grener tror jeg, og siden har jeg ikke sett snurten av det. Men jeg har sett spor etter det, masse rester etter måltid på bakken, men altså aldri ekornet. Kanskje de vet at jeg jakter med kamera og ikke liker å bli tatt bilde av?
    Men bare fortsett med de bildene/vidoene du har – det er fornøyelig å følge med på 🙂

  4. nå har jeg ordna litt med matopphengene ute så det skal bli lettere å nå til for ekorna, og bytta ut en tom fettkartong. Kansje kansje det hjelper på?

    neste skritt blir vel spionkamera for å se om de er innom når jeg ikke følger med… 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her