Spretten søndag – Tittei!

ekorn stikker hodet opp
Dette er bildet før det jeg viste sist søndag, han stikker hodet opp over kanten på det opphøyde beddet 🙂
Ha en fin søndag alle sammen!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Vi har diskutert en del på Hagegal hva som er et godt foto. Jeg skrev bl.a at et godt rosebilde også skal formidle illusjonen av duft :). Da må jeg jo si at et godt dyrebilde skal formidle følelsen av hvordan det kjennes å røre ved dyret. Det gjør virkelig dette bildet. Jeg kan kjenne hvor myk og god pelsen er å ta på, føle varmen fra det vesle søte dyret. Og de øynene…ingen skal fortelle meg at dyr ikke har sjel! Et superherlig bilde!!!

  2. Fabelaktig!
    Jeg kan ikke begripe hvordan du får det til. Her fyker ekorna avgårde før jeg rekker å trykke på utløseren.
    Et levende bilde.

  3. Næmæn hellannussen så søt den var! Når jeg ser ekorn minner det meg om de vi hadde på hytta nede ved Brevik. Mamma stekte alltid vaffler til de (de ville nemlig ikke ha noe annet) og vi skjemte de skikkelig bort. Og dersom vi var inne og de var ute å ville ha mat kom de inn i hytta å maste. Og hvis vi tilfeldigvis lå i sofaen og slappet av, jupps, da hoppet de opp i sofaen og satte seg på magen vår til vi fikk så dårlig samvittighet at vi måtte finne mat til de. Savner ekornene på hytta jeg!

  4. ekorn på magen!!!!
    buhu… jeg vil også ha ekorn jeg kan ta på… vaffelproduksjonen står for tur skjønner jeg..
    (hehe, jeg er nå bra fornøyd med at jeg kan få lov til å komme nærme nok til å ta bildene da, men mye vil ha mer!)

    Jeg er glad i de små hagevennene mine jeg, kunne ikke tenke meg å være uten de 🙂

  5. Så nydelig! Herlig å se bildene fra hagen din, både plante- og dyrerikets representanter – men også de fine snølyktene i senere post. 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her