I morgen starter ny hage-tv serie på nrk

hagetv knappSom nevnt tidligere, i morgen starter den geniale serien Jorden rundt på 80 hager. Dette er en BBC produksjon på 12 episoder, og inneholder besøk i de flotteste hager jorden rundt. Programleder er Monty Don. Jeg har i allefall programert boksen, og gleder meg stort 😀 Første program omhandler besøk i mexico og cuba. Se gjerne BBC sin nettside om programmet for mer innformasjon om destinasjoner.

Ellers er tv-oversikten oppdatert. Litt nytt, men mest gammelt. Legg merke til at Anne Lise Sollis hage vises på SVT.

En god nyhet er at det danske programmet Drivhusdrømme som jeg skrev om tidligere og som sender på DR2 faktisk har lagt ut programmene på nett-tv! jippi!
Merk av for dine tv kanaler:
( surveys)
Også lurer jeg. Hvor mange av dere lesere har hvilken kanaler? Jeg lurer på å inkludere DR1 og DR2 i oversikten, men er i sterk tvil. Selv har jeg ikke verken svenk eller dansk tv, men pøttsan.. 😉 (resultatene er denne gangen synlig underveis)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Åh ja, her er det bare å programmere boksen (hvis ikke glemmer jeg det sikkert…) for dette må jeg bare ha med meg 🙂

    Og ellers må jeg jo si at jeg gjerne skulle hatt dansk tv, etter hva jeg har fått med meg sender de jevnlig hageprogrammer. Og bra er de også, jeg satt nemlig i går kveld å så på første programmet i serien Drivhusdrømmer – og det var veldig bra 🙂

  2. Da har jeg i alle fall bokmerket «Drivhusdrømmer». Dette kan bli spennende! Flott at du oppdaterer oss på hageprogrammer!

  3. Juhuuuu 😀
    Gjør ny linsedansen!
    (Hehe, har akkurat fått nytt objektiv til kameraet, oppfølging kommer senere)

    Overraskende mange som har dansk tv forresten!

    God helg alle sammen 🙂

  4. Flott tiltak, jeg har «bare» DR1 men er fornøyd likevel. Begge svenksekanalene er på plass…

    God påske til deg Moseplassen!

  5. Jeg skjønner ikke hva som er galt, men jeg får ikke sett disse innslagene på nett tv. Jeg trykker på play knappen…….kobler til medier, bufring……og så skjer det absolutt ingenting. Vet noen hva som er feilen?

  6. ellea, prøv en annen nettleser, det er vidundermedisin for alle sånne problem.
    Jeg hadde feks problem med mac-firefox, men funker fint på safari.

  7. Nå har jeg prøvd både firefox, operea og IE. Ingenting skjer. Tar det lang tid å laste ned programmet, slik at en må vente lenge før det begynner å spille av? Jeg har prøvd på gubbens lille acer, men det kommer ikke noe der heller…….Kanskje jeg må prøve å laste ned safari…

  8. pussig, det funker fint her, tar ikke lang tid å starte heller. Funker litt som NRK sin spiller, det vil si at jeg ikke kan klikke rundt på andre vinduer/faner på nettleseren mens den laster/spiller, da begynner den på nytt igjenn.

    Den burde da fungere med en av alle de du har prøvd? Kan det være noen sikkerhetsinnstillinger eller noe annet rart? Aner ikke jeg, PC har helt andre fakter (problemer) enn mac.

  9. hallo for en flott serie! Virkelig innspirerende en par av de hagene 😀
    Dette var helt andeledes enn jeg hadde trodd, langt større skala og mye mindre prydlig enn jeg så for meg. Skal bli spennende å se hva han viser fremover i de andre programmene.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her