Frk Frekk, min deltager til Frøken Høst 2009

frk-frekk800Frøken Frekk er en av hagens uønskede, dessverre. Hun er et Stankstorknebb og selv om hun har de søteste blomstene, et pent bladverk og slettes ikke stinker så er hun i overkant ivrig med frøspredningen, og derfor egentlig bannlyst.

Men høstvakker er hun, den frekke frøkna, også er det nå ikke så rent lite sjarmerende at hun bor oppå utepeisen da… 😉

Har du noe som gleder eller inspirerer deg ute? I hagen eller skogen, noe som synger høst? Bli med på konkurranse da!
Det er så artig å se hva dere omgir dere med, enten dere kryper helt innpå en blomst, eller viser frem store flammende trær.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. Hmmm! Ja, det er lenge siden jeg var med – kanskje jeg finner noe. Synd at denne frk. frekk er så befruktningsivrig – den er jo vakker!

  2. stankstorkenebb var ikke særlig smigrende.. er ikke kjent med den planten, men syntes nokk hon var vakker i sin fargerike høstdrakt 🙂

  3. Hei!
    Ser ut til at hun stortrives der på utepeisen!
    Herlig å se alle vekster som skifter fra grønn til Rødt, brunt og gult.
    Ha en fin Lørdag!:)

  4. Hallo Anne..

    nå ler jeg godt her:o) sitter å planlegger et skikkelig gilde med frøsåing neste år etter et besøk hos min svigerinne..

    men nå er jeg inne her i håp om at du kan hjelpe…

    Min svigerinne har en plante i hagen hun ikke vet navnet på.. har bilde av den i dagens innlegg (siste bilde).. planter lukter som honning. Har veldig lyst på denne men vet ikke hva jeg skal lete etter.. kan du hjelpe??

    Forøvrig noen herlige roser du viser i forrige innlegg.. nydelige farger!!!! skulle gjerne hatt hagen full av roser men skal vente å se om jeg klarer å håndtere de jeg har neste år også:o))

    Fortsatt god søndag..

  5. Jeg er med, min venn! Endelig har jeg somlet meg til å bli med på en av disse konkuransene dine…:o)))
    Nå vet ikke jeg om min Frøken Høst er det du egentlig var på jakt etter, men den skaper høstglede for meg her i «vannland» :o)))) Har lagt frøknen ut i bloggen min; Fin Vintage ( Eucaluptus).
    Ha en flott kveld, Anne.
    Klem fra Solveig

  6. Hei alle sammen 🙂
    Jeg har hatt et uvanlig høyt aktivitetsnivå i forrige uke, som har suuuugd energien ut av meg, så jeg ligger litt flatt, men jeg er her altså 😉

    Marie og Solveig, flott at dere er med! 😀

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her