Inspirasjon, hageglede og hagetips med Anne Havåg Holter-Hovind

MOSEPLASSEN

Meny     Søk

Hurra! Ekorn!!

Ekonunge, bilde fra 2009. Den vokste opp på Moseplassen :)

Jupp, mye å glede seg over for tiden, men akkurat nå så er det jubelbrus på Moseplassen fordi i dag så jeg ekorn for første gang på ett år!
Ekornet var helt nede på platten (hvor det naturligvis ikke var noe snop) og drakk vann, og jeg håååper den kommer innom igjen snarlig… (ja, her er satt frem godsaker..)
Bildet er fra arkivet, rakk ikke ta bilde denne gangen, men om jeg nå er heldig og får den lille som fast gjest igjen så… :D

Del
Publisert den 9. juli 2010 i ekorn | 16 kommentarer

16 kommentarer til Hurra! Ekorn!!

 1. Mio sier:

  Ekorn er vel noe av det vakreste dyret som fins.
  Endelig fikk du sett ekorn hos deg igjen, håper bare den forstår hvor velkommen den er og bosetter seg hos deg.
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Mio

 2. Marit sier:

  Den kommer nok nå som godsakene er funnet fram:))
  Og kanskje har den med seg venner også!

 3. Villrose sier:

  Gratulerer! Så veldig hyggelig :-) Nøtteliten her driver nå å lærer ungen å spise moreller i treet der de vanligvis finner meiseboller og solsikkerfrø…

 4. Anne sier:

  hehe, ja, jeg misstenker at den lille brune hadde vært i morelltreet til naboen, jeg tror det kom derifra nemlig… Men nå som jeg har sett det her så har jeg jo motivasjon for å se litt ekstra nøye etter. Foringa har blitt satt på lavbluss de siste ukene grunnet noen irriterende skjæreunger, men nå får jeg se litt på det også gitt. Mulig jeg får far til å lage slikt bur jeg har tenkt på lenge nå for å sette rundt maten så de største fuglene holdes utenfor, men små smidige ekorn kan smette gjennom…

  Men hurra hurra for at den kom på besøk, og håper den finner grunn til å komme innom igjen :D

 5. Anne sier:

  Ja, det kom seg hjem gjen ja så jeg.
  Vørt her hos mine i Trøndelag på en liten sommerleir sjø :-)

 6. Linda sier:

  Ja de er sååå søte:) Vi har noen her også, det er ikke så ofte vi ser dem, men stor stas når vi gjør det:) Jeg håper den kommer igjen på besøk til deg:)

 7. Hip Spaces sier:

  Fy søren så søte de er!!! Du tar nydelige bilder. Vi får håpe den ikke kan motstå fristelsene dine. Tvi tvi!

 8. Ellea sier:

  Å så gøy, da kan vi kanskje få ekorn søndag igjen snart da??:))

 9. Anne sier:

  Javisst blir det spretten søndag om han/hun blir fast gjest Ellea :D Klart det!

  Hip Spaces, jupp, her er det satt frem en skål av det jeg veit det liker best, så får vi se. Skal få mannen til å klatre opp og fylle på noen nøtter i en holder som er oppe i et tre også, her skal alt prøves..

  Linda og smgj :D

  Anne, hihi, den har jo blitt tatt godt vare på der oppe i nord da, men godt den kom hjem nå, håper den holder seg her for skoleåret 2010-1011

 10. Anne sier:

  Huuuuuurrrraaaaaaaaaaaaaaaaa!
  nå sitter den utenfor her igjen!
  Nydelig liten sak, basert på hvor lang tid den bruker på å spise solsikkefrø så er det ikke usansynlig at det er en unge. Den har også relativt grå pels, og det hadde ungene i fjor, når det gjelder kroppsform så må jeg sammenligne med fjorårets bilder før jeg kan si noe, men som sagt, jeg heller mot at dette er en unge :D (men ikke miniakkuratuteavredet)
  hurra!

 11. Helga Sofie sier:

  Hælledussan :)

  Og takk for input på mine bladbanditter. Frykter at du har rett – usj, trodde kålsommerfuglen hadde forlatt meg, men nei…

 12. viola sier:

  Så herlig at den kom tilbake til deg!! :D Nå er jeg sikker på at den vil fortsette med det, komme tilbake, for den vil nok føle seg veldig hjemme i hagen hos deg, og velkommen! Det er jeg sikker på! :) Se bare som den koser seg med godsakene du har lagt ut.. lukker til og med øynene, namme! Gleder meg allerede til å se flere ekorn fremover hos deg nå.. :)

 13. Anne sier:

  Jupp, nå har han vært innom fire ganger alt, så nå ser det ut til at han han «flytta inn» :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blogglistenhits

Moseplassen drives av Anne Havåg Holter-Hovind

Ta kontakt via kommentarfeltene, eller ved epost til (anne @ moseplassen.com)


Bloggurat