Lei av regn!

Jadda, jeg veit. Regn har mye bra med seg. Vanndråper på blader gir nydelige bilder. Diamatsmykker som glitrer, lekkert lys når sola bryter gjennom, og frodig hage. Bla-bla-bla. Men nok er nok!

Regn gir også vannskade på blomstene, sommerfuglene holder seg vekke, sneglene blir glade og jeg kommer meg ikke ut. Og om jeg absolutt vil style blomstene med diamanter så er det da bare å bruke hageslangen…
Nå er det nok. Gi meg sol!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

  1. Hei du!!
    du er ikke alene om å syns at regn i så store doser som i år – og i fjor husk det – kan bli i meste laget.
    I år har jeg hatt på shorts fem ganger – og jeg har IKKE bada. det er flaut å si det. Jo – jeg har stått uti til knærne i tjernet på fjellet. Er det å bade?

    Jeg har hatt en real blogtørke. Har vært greit egentlig – men ikke for det – uten pc og internet så er det jammen ikke enkelt å blogge heller!!

    jeg skal rope på sola for deg jeg!
    tone

  2. Så enig så enig… Det meste i hagen her er drukna no, så for seint å redde så masse… Får vel satse på å fikse opp litt i krukkene kanskje, men… ikkje lett å få inspirasjon til det heller i dette været…
    Men,men, er vel ikkje så masse vi kan gjera med det, så får vel prøve å finne andre lyspunkter medan vi ventar på sola…
    Ha ei fin fin helg!
    Klems

  3. Usch ja, trött och på dårligt humör blir man också. Sabla regn, nu hra vi snart nått 300 mm dom sista fyra veckorna, hallonbladen har blitt gula med gröna närvor, det måste vara allt vatten. Inte blir det bättre av att snacka med pappa ( ivrig hagegal) som har haft den kalassommaren och nästan aldrig under 30 grader! Här kommer kraftig salva -skitaugusti!! Ursäkta ordvalet men sån känns det..

  4. Jeg er veldig enig. Nå er det nok!! Det vokser ekkel sopp i bedene mine og alt ligger flatt og klissete.
    Jeg håper på sol og er fortsatt optimist når det gjelder høsten.

  5. Av praktiske årsaker svarer jeg deg her i dag. Det er fint om du bruker Farmors hobbyblogg som referanse til bildene. Ha en koselig kveld i regnet.
    Kjempefint strikkevær! Og jeg blir faktisk ikke værsyk i det hele tatt. Det blir sikkert masse flott sopp i høst.

  6. Helt enig.
    Flesteparten av blomsterbildene jeg har tatt i år er med regndråper.
    Tror aldri jeg har vært så værsyk som denne sommeren.
    Nei, frem med solen.
    Ønsker deg en flott helg, forhåpentligvis uten regn.
    Klem fra Mio

  7. Du må itj snakk!! Her har det regna i hele dag, og vi har hatt mer regn enn dokker i sommer…..pluss laver temp…det er like før vi får impregnert pels her oppe:D

    Kos deg i kveld allikevel, klem fra meg;)

  8. bsoultt enig:) I dag har det vært nydelig, så jeg har fått klippet gressog ryddet litt… Men nå svartner det jammen til igjen… Håpløst… Får vel håpe på en bedre sommer til neste år…
    Men som du sier, motiver er det mange av når det regner:)

  9. Se på den mest positive siden ved det hele;
    Du bor ikke i Bergen;)
    For noen år siden regnet høsten bort. Fra september og til nesten oppunder jul, pøste det ned. Vi slo en del «rekorder», og da det endelig ble opplette og vi kunne lese at vi hadde satt ny «verdensrekord» med sammenhengende nedbør i Bergen, så følte vi at vi hadde vunnet, tross alt… men gleden ble kort, for noen hadde naturligvis dykket dypere ned i regnværstatestikkarkivet og funnet ut at, joda, et sted her lokalt hadde det regnet et par dager mer en gang tidligere… 100 dager med regn til ingen nytte… Bokstavelig talt; Helt vannvittig!!

  10. Må give dig ret Anne……nok er nok – har planer om at tage til geoginefestival i dag i TØRVEJR – håber jeg…..desværre er der ikke noget der tyder i den retning lige nu :0(

    Fantastisk «have» du har her og hatten af for indsatsen på Hageblogger….det er prisværdigt :0)

    Hav en god søndag
    Dorthe

  11. Er så enig med du!!
    Denne sommeren har nesten regnet og blåst bort,det som ikke regnet klarte å ødelegge,blåste vinden bort….
    Blir deppa av slikt!

    Ønsker deg iallefall en vakker søndag ,med sol og søte solstråler

  12. Jadda-jadda, jeg veit det regner mer i Bergen, og det er sikkert upassende at jeg klager, men pøtt!
    Det er ikke mengden vann som er et problem (for det regner ikke store kvanta egentlig), men at det regner hele tiden, hver dag, regn-regn-regn. grrrr….

    *knis*

    Men takk for alle støtteerklæringer! Strålende søndagsklem til alle som har lyst på!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her