Spretten søndag – Julie solsikkeslikker

Jeg har ikke sett lille søte Julie siden juli, men arkivbildene er jo her, så i dag får dere se et bilde av ekornet der hun satt og spiste solsikker.

Jeg er jo opptatt av variert og korrekt kost, men lille Julie ville bare ha solsikker hun. Nøtter, frukt, brød og fettblanding ble snust på, og tildels smakt, men det var solsikker som var tingen. Brettu tennåring altså 😉

I dag er forresten siste sjanse for å stemme frem din favoritt i Frøken Rose 2010, 10 nydelige kandidater kom til finalen og byr på seg selv.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. En vakker ung frøken, kanskje hun har funnet sin Romeo?
    Håper hun kommer tilbake.
    Synes det er så kjekt å se på bilder av denne lille, vakre frøkna.
    Ønsker deg en flott søndag.
    Klem fra Mio

  2. Nydelige frøken Julie! Vi har vel alle våre favoritter i matfatet. Men så går vi lei til slutt. Kanskje hun har gått over til ferske hasselnøtter? Da kommer hun nok tilbake etter solsikkefrø så snart hun går lei i skogen. Håper det! Ha en fortsatt god søndag.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her