Hagebloggingens gleder, (og lite intervju på Boligdrøm)

Blogging er flotte greier dere!
Tenk, her kan jeg sitte tilbakelent og få besøk av de mest fantastiske hagegjestene en kan tenke seg, som bare er trivelige og skravler, og som verken rynker på nesa over rot eller lager oppvask!

Denne bloggen ble til fordi jeg hadde lyst til å dele mine hageopplevelser. Her kan jeg vise frem alt det kjekke som skjer, og det gir meg ekstra opplevelser i hagen, fordi jeg for å formidle til dere må ta bilder eller tenke litt ekstra på det jeg ser. Men aller viktigste er det at jeg kommer i kontakt med så masse flotte folk! At såpass mange har lyst til å komme på besøk til meg og ta del i mine hageopplevelser og dele av sine egne slutter aldri å overraske meg.

Så hva i alle dager er det som har sporet meg til å skrive dette nå?
Jo, skjønner dere, jeg har blitt intervjuet! En ganske så artig og ny opplevelse for meg. Og ett av spørsmålene handlet om nettopp hvorfor jeg blogget, og det fikk meg til å tenke, på dere 🙂

Intervjuet var for bloggen til det flunk nye bladet Boligdrøm, et interiørblad med fokus på landlig livsstil. Hjemmekjærhet, hygge og kos. En miks av interiør, mat og hage, og med tett kobling mot bloggverdenen. Alltid spennende med nye blader, så dette gleder jeg meg til å sjekke ut når det kommer i hyllene 🙂

(PS: Moseplassen var nede deler av tirsdag og onsdag. Servertull gjorde at man ikke kunne komme inn på bloggen)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Så spennende Anne. Gratulerer med koselig intervju! Jeg har jo fulgt bloggen din en stund og synes at den bare blir bedre og bedre. Jeg koser meg hver gang det kommer et nytt innlegg. Mye nytting om ting som ikke handler om hage har du også tatt med.
    Jeg kommer fortsatt til å besøke deg, og ser hverken rot eller oppvask nei. Bare en herlig, inspirerende dame!

  2. Kult! Jeg har og blitt intervjuet, men det var til ei som forsket på blogging. Så jeg er vel med i oppgaven hennes på universitetet her, NTNU.
    Blogging er gøy ja!

    Selv om hagebloggen min gått litt på skrå dette året, så har det sine grunner det også. Kommer snart et nytt år, og en ny sommer:)

    Nå skal jeg inn og lese om deg.

    :))

  3. Forsking og greier Kathrine, så spennende da 😀

    Vibeke, du veit det gleder meg enormt å høre at jeg inspirerer 😀

    Anne, så flott å høre at du synes bloggen blir bedre og bedre. Jeg synes jo det selv også, men flott å høre at andre ser det og. Bloggen lærer meg til å bli flinkere til å formidle. Jeg blir bedre på både bilder og tekst, og ettersom jeg nå også er noe friskere så våger jeg meg ut på noen større prosjekt enn jeg gjorde i starten (om man sammenligner lengden på blogginnleggene så har den økt drastisk fra første halvåret).

    Men uten dere lesere hadde det jo ikke vært noe poeng i denne bloggingen, så tusen takk til alle sammen for det flotte dere gir meg!

  4. Gratulerer Anne! 🙂 Et flott intervju var det! 🙂 Jeg har ingen hage selv, men beundrer dere andre som har det. Og da får jeg en del av det jeg også.. 🙂

    Blogging gjør at man kan besøke så mange på så kort tid, tenk hvor lang tid det ville tatt i virkeligheten.. og man blir så inspirert..

    Tror jeg skal kjøpe det bladet Boligdrøm når det kommer ut..

    Ha en fin dag med klem fra meg! 🙂

  5. Gratulerer med herlig intervju.
    Takk for alt du deler, du er så inspirerende,
    stortrives med å lese bloggen din.
    Ønsker deg en fin torsdagskveld.
    Klem

  6. Så artig med intervju då! Spanande… 🙂
    Må inn å lesa intervjuet etterpå.
    Takk for at du deler dine hageopplevelser og tips med oss. Forstår godt kvifor du er så populær hjå alle interiørsider/blader, hus og hage heng jo nøye saman. Pluss at du er god på å vise korleis vi kan ta hagen og naturen med oss inn også!
    Ha ei fin fin helg!
    Klems

  7. Britt Åse, hehe, joda, det var fint, i en par timer… Fuglene har ikke pene bordmanerer altså *ler*

    Tusen takk for kjempehyggelige kommentarer jenter!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her