Jeg er spaltist i bladet Gamle hus og hager!

For noen uker siden fant jeg en vidunderlig forespørsel i epost-postkassa.
Bladet Gamle hus og hager lurte på om jeg ville bli fast bidragsyter! Jeg, lille meg 😀

Dette er et strålende blad med fokus på gamle hus, bygningsdetaljer, hager og møbler. Flott miks av fakta og inspirasjon, akkurat slik jeg liker det. Jeg er invitert som blogger og skal ha en side i hvert nr, bladet kommer ut annenhver måned. Mitt første bidrag er julepynt med mose, så her har jula starta tidlig i år kan dere tro. Julenummeret kommer ut 8 november, dere skal nok få høre mer 😉

Jeg er sikker at de færreste av dere kan forstå hvor stort dette er for meg, så her er noen korte punkt:

1. Jeg, på trykk!
For noen år siden lot jeg ikke engang mine beste venner lese det jeg skrev. Jeg har litt dysleksi, som gjorde at jeg fikk skriveangst. Internett har gradvis de siste 15 årene fått redusert min sperre for å skrive, og de senere årene har jeg rett og slett startet å like det. Denne bloggen har gitt meg en mulighet til å utvikle meg skriftlig, og jeg synes nå utrolig nok at det å bruke tekst for å formidle hage er både naturlig og gøy. Dere lesere har gitt meg selvtillit, men det at et blad ønsker meg som bidragsyter er for meg fantastisk!

2. Jeg er frisk nok til å minijobbe!
Jeg er heltidssyk, men holder nå på med en behandling som ser ut til å hjelpe og jeg har nå de senere månedene blitt noe bedre. Jeg er langt i fra frisk nok til å jobbe-jobbe, men skrive en liten artikkel annenhver måned for et blad som har invitert meg og ikke forventer superkvinnen, det skal jeg få til, og hurra for det!

3. En dør åpner seg!
Jeg veit at jeg kommer til å bruke lang tid på å bli frisk nok til å jobbe som arkitekt igjen. Og frem til da så må jeg finne andre måter å jobbe på som er fleksible i forhold til min varierende helsesituasjon. Jeg har tenkt på at det å skrive noen artikler kunne være en av de tingene jeg kanskje kunne gjøre, så for meg blir dette å skrive for Gamle hus og hager mer enn bare en ny plass å dele hageglede, det er en dør til nye muligheter!

_______

Akkurat nå skulle jeg gjerne ha gitt hver og en av dere lesere en klem, for uten dere hadde det ikke vært noen blogg, og uten bloggen hadde jeg ikke fått denne sjansen. Mest fordi jeg uten blogg ikke hadde hatt muligheten for å utvikle meg skriftlig, men også fordi jeg fikk tilbudet rett og slett fordi redaktøren leser bloggen 😀

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

66 KOMMENTARER

  1. Gratulerer Anne !
    Ja, det her blir spennende for deg, tenk å få en slik mulighet. Skjønner at du er takknemlig for alt bloggen har gjort for deg, og jeg er så glad på dine vegne.
    Har jo fulgt med bloggen din en stund, og jeg innrømmer at jeg ofte ikke kommenterer men idag måtte jeg bare.
    Ha en flott onsdag videre og ei go helg.

  2. Så flott Anne, dette har du virkelig fortjent!!! Uten din hjelp har ikke min blogg blitt så bra. Det er god hjelp i dine forklaringer på hvordan man skal lage til sider, innlegg.. ja, både det ene og andre. Ønsker deg lykke til, jeg gleder meg til å lese innleggene dine.
    Klem fra Aud

  3. Gratulere så masse, tenk å spennende. Det er nok mange som får god erfaring når det gjelder blogging. Jeg er nok en av dem;)
    Ønsker deg lykke til, og gleder meg til å følge deg i bloggverden, og på trykk:)
    LYKKE TIL; og hurra for deg.
    Klæm fra AnKa

  4. Gratulerer! Det er jammen vel fortent, for du skriv jo så bra, og står på jamt og trutt. Det beundrar eg verkeleg, for eg er ein sånn av-og-på-skribent, og det er ikkje det beste når det gjeld blogging. Eg er dessutan som psykolog veldig nysgjerrig på kva for behandling som har virka så bra, men det treng vi ikkje ta her;-) Lykke til!!

  5. Tusen takk for gratulasjoner og finfine ord alle sammen 🙂

    Det har vært så mye å glede seg over den siste måneden. At helsa er bedre er jo det aller beste, for uten den kunne jeg jo ikke ha skrevet verken denne spalten hos Gamle hus og hager, eller den på Norske Interiørblogger.

    Jeg har jo også hatt mye mose og naturmaterialglede de siste ukene, mer jordnært, men både det å ha materialer i hus, og det å ha nok overskudd til å leke med de er stort! I morgen kommer det også en ganske stor greie for min del omkring dette, jeg har jo hatt Atelier Kari på besøk og filmet henne, og den publiseres altså i morra. Det er ikke sååå lenge siden jeg ikke hadde orket et slikt besøk 🙂

    Pst. Herdis, jeg har ikke en psykisk lidelse 😉 Det hele er høyst fysisk, men jeg holder sykdomspraten vekke fra bloggen her, så det er ikke så rart du tenkte slik 🙂

  6. GRATULERER SÅ MYE (her er det på med capslocken)!
    Dette fortjener du virkelig, er så glad på dine vegne.
    Og ikke minst at det går bedre med deg!!!
    Ønsker deg en nydelig onsdagskveld.
    Stor klem fra Mio

  7. Så gøy! Gratuler så masse masse!
    Artig å høyra at det vi heldt på med her i bloggeland faktisk kan vera med på å opna nye dører også 😀
    Klems

  8. Å, jeg ble glad da jeg leste historien din! Så kjekt for deg. Og bra for bladet – for du er virkelig flink!

    Så stå på og lykke til!

  9. ÅÅÅ gratulerer så masse… ååå som du fortjente dette… ja denne bloggverden åpner nye dører på mange måter..

    og jeg er helt iskker på at de har funnet rette damen til jobben.::

    Ønkser deg masse lykke til =)=)

    klemmer

  10. 🙂
    Klem til alle som vil ha! Tusen takk for at dere er så hyggelige og tar dere tid til å gratulere 🙂

    Til dere som kommenterer dette med at bloggingen kan føre til noe mer, ja er det ikke herlig! Det var ikke det jeg tenkte på når jeg startet Moseplassen for snart tre år siden, men det er herlig at det kan føre til noe mer 🙂

    —-

    Jeg har jo helt glemt å si at jeg er jo ikke alene blogger. Marie fra Livet i Fattighuset http://fattighuset.blogspot.com/ skal også ha en slik fast spalte, den gleder jeg meg til å lese.

  11. så hyggelig Anne…:) gratttis.:-) syntes det er viktig å fokusere på at dette klare du ..et skritt av gangen…:-) lykke til.:-) Klem

  12. Så koselig, Anne! Dette er fordi du er så flink å formidle idèer til å skape fine ting med materialer fra naturen. Du er innmari kreativ og dyktig i alt du gjør! Fortsett sånn! Gratulasjonsklem fra meg =)

  13. Fantastisk Anne, for en glede – gratulerer sååå masser :o)
    Dette fortjener du, du er kjempedyktig på det du gjør og det er helt riktig magasin du skal skrive for!!
    Tvi-tvi, dette blir spennende!
    Lykke til med skrivejobben, jeg gleder meg til å lese den første spalten din!
    Klem, Anne:)

  14. Gratulerer så mye,Anne. Dette er veldig hyggelig og så velfortjent. Håper at behandlingen har effekt. Etter Nib innlegget ditt har jeg fått gjort lite ute,blant annet plantet vårløk.Takk,takk.Klem

  15. Stor klem, Anne! Det skal bli spennende å se hvordan det ser ut «i levende live». Tror bladet har sikret seg (minst) en ekstra leser fremover. Du bør be om prosenter ;—-)

  16. Kjempeflott Anne! Har nok skjønt at helsen din har kommet seg, etter alt som har skjedd, og at du har vært mere i fokus her og der:)) Koselig!

    Spennende dager du har fremfor deg nå.Jeg kjøper ikke blader, men artiklene dine finnes kanskje på nett også?

    Klem:))

  17. Gratulerer! Dette var hyggelig å høre. At du har et snev av dysleksi hadde jeg aldri ant. Du skriver bra og feilfritt, Anne. Godt å høre at helsa er bedre. Skulle gjerne likt å visst hvilken behandling som hjalp deg å bli bedre om ikke helt god.
    Til slutt må jeg si at bloggen din er unik og en av de bloggene jeg besøker ofte! Takk for alt du deler her.
    Klem Tonje

  18. 🙂
    Klem til alle som vil ha! Tusen takk for at dere er så hyggelige og tar dere tid til å gratulere 🙂

    Til dere som kommenterer dette med at bloggingen kan føre til noe mer, ja er det ikke herlig! Det var ikke det jeg tenkte på når jeg startet Moseplassen for snart tre år siden, men det er herlig at det kan føre til noe mer 🙂

    —-

    Jeg har jo helt glemt å si at jeg er jo ikke alene blogger. Marie fra Livet i Fattighuset http://fattighuset.blogspot.co… skal også ha en slik fast spalte, den gleder jeg meg til å lese.

  19. Så flott, Anne! Vet jo ikke så rent lite om hvordan det er å bli bare bittelitegrann bedre, så dette er bare sååå hyggelig.
    Gleder meg til å følge deg videre. Hvis du vil se noe om meg, kan jeg røpe at min mann og jeg skal være med i en liten reportasje i Puls/NRK 1. nov. Og det handler ikke om sykdom, men om kjærlighet som ikke ruster;)
    Gleder meg veldig på dine vegne;) Mette

  20. Gratulerer Anne 🙂
    Så flott at du får behandling som virker godt, og at du har fått denne jobben. Spennende!
    (Jeg tror «Gamle hus & hager» også er svært fornøyde med å ha fått en så kunnskapsrik bidragsyter!)

    Bladet var ukjent for meg, men jeg skal se etter det. Gleder meg til å se spalten din på trykk 🙂

    Lykke til!
    Klem

  21. Fantastisk Anne, for en glede – gratulerer sååå masser :o)
    Dette fortjener du, du er kjempedyktig på det du gjør og det er helt riktig magasin du skal skrive for!!
    Tvi-tvi, dette blir spennende!
    Lykke til med skrivejobben, jeg gleder meg til å lese den første spalten din!
    Klem, Anne:)

  22. Gratulerer Anne 🙂
    Så flott at du får behandling som virker godt, og at du har fått denne jobben. Spennende!
    (Jeg tror «Gamle hus & hager» også er svært fornøyde med å ha fått en så kunnskapsrik bidragsyter!)

    Bladet var ukjent for meg, men jeg skal se etter det. Gleder meg til å se spalten din på trykk 🙂

    Lykke til!
    Klem

  23. Gratulerer så mye!!! Det er utrolig gøy når det åpner seg nye muligheter 🙂

    Det var veldig fint å høre at du har funnet noe som kan hjelpe. Det fleste av oss som opplever at kroppen av en el annen grunn «streiker» har jo en stor drøm om å komme tilbake til jobb igjen – og slike små oppdrag kan være en utrolig god bekreftelse på at man fremdeles kan utrette noe!

    Gleder meg til å følge deg videre både på blogg, NIB og i blad!

    Klem fra Linnette 🙂

  24. En STOR gratulasjonsklem fra meg til deg Anne!
    Dette var moro!
    Jeg ønsker deg lykke til og vet at dette kommer til å bli bra!
    Det er en fantastisk mulighet du har fått og så fint det må være å få en slik anledning til å jobbe litt og dette bladet ser jo ut til å være midt i blinken for deg.
    Det er godt å høre at behandlingen du får ser ut til å hjelpe. Dette var skikkelige gode nyheter!
    Tror nesten jeg må ut å kjøpe dette bladet jeg:)))

  25. Hei Anne,
    jeg føyer meg inn i rekken og gratulerer med en kjempespennende utfordring. Det der kommer til å bli veldig bra – for begge parter. Og du skriver levende, uanstrengt og personlig, så dette følger jeg med spenning og glede.

  26. En STOR gratulasjonsklem fra meg til deg Anne!
    Dette var moro!
    Jeg ønsker deg lykke til og vet at dette kommer til å bli bra!
    Det er en fantastisk mulighet du har fått og så fint det må være å få en slik anledning til å jobbe litt og dette bladet ser jo ut til å være midt i blinken for deg.
    Det er godt å høre at behandlingen du får ser ut til å hjelpe. Dette var skikkelige gode nyheter!
    Tror nesten jeg må ut å kjøpe dette bladet jeg:)))

  27. Gratulerer Mosemor!

    Jeg ble veldig glad på dine vegne da jeg leste din nyhet:) Kjekt å se at populære flotte blogger som din kan nå ut til enda bredere folkegrupper. Og bladet «Gamle Hus & Hager» er jo et prakteksempel:) Gleder meg til å lese dine innlegg der (selv om 8. november er ALT for tidlig for julekos…).

    Jeg var også så heldig å bli oppdaget via min blogg. «Vi i Villa» tok kontakt og spurte om jeg ville blogge for dem:) Så jeg kjenner meg igjen i din glede!

    http://blomsterstjernens.blogg.viivilla.no/

    Lykke til!
    De beste hilsner,
    B*

  28. Nei så koselig dette var å høre. Og især at du har det bedre og orker mer. Dette blir kjempebra, du har så mye interessant å komme med, og så flink du er til å hjelpe andre! Kjempeklem fra meg. Bare synd bladet ikke utkommer her i DK 😉

  29. Hei alle sammen. Hjertelig takk for gratulasjoner og varmende ord 🙂 Jeg er overveldet over responsen rett og slett, og setter uendelig pris på hver enkelt av kommentarene!

    😀

  30. Gratulerer, både med minijobben og bedre helse!
    Det er tidsskriftet som er heldige som har fått deg som spaltist, bare så det er sagt. Skal jamen se etter bladet, det ligger midt i interressefeltet mitt ellers også.

  31. Så moro! Gratulerer så mye! =D
    Er glad du delte litt av «deg», for jeg vet det er mange som sliter med mange ting her i blogglandet som har fått større selvtillit, arbeidsglede og positivitet gjennom det å være her. Jeg er en av de, og er kjempeglad for å se at nettopp du har fått en så god løsning, og et sånt flott oppdrag. Sier som flere over her; De er heldige som har fått deg. 🙂

    Stooor klem fra Huldra! 🙂

  32. Hei,
    Med din bakgrunn som arkitekt og din interesse for hage så må jo skribentjobben det være midt i blinken. Gøy å følge bloggen din. Vi er jo helt ferske bloggere og ser at vi har mye å lære av deg….

    Lykke til!

  33. Det kommer til å bli knallbra!! (Jeg tror forresten jeg skal ta inn de løkene som har begynt å skyte, tror du de blomstrer inne til jul, da? )

    Marie

  34. Takk for all støtte!
    Jeg veit liksom ikke helt hva jeg skal si, det var veldig overveldende og uventet med så hyggelig respons 🙂

    Men for å snakke om noe helt annet så sitter det en dompapp utenfor her nå! Det blir bare mer og mer julestemning…. (og jeg som aldri pleier å ordne til jul før uka før julaften, ikke i år gitt…)

  35. Takk for all støtte!
    Jeg veit liksom ikke helt hva jeg skal si, det var veldig overveldende og uventet med så hyggelig respons 🙂

    Men for å snakke om noe helt annet så sitter det en dompapp utenfor her nå! Det blir bare mer og mer julestemning…. (og jeg som aldri pleier å ordne til jul før uka før julaften, ikke i år gitt…)

  36. Saa fantatisk morsomt og spennende. Gratulerer masse.

    Jeg syns det er saa herlig naar ting gaar bra og som de skal og at ting blir bedre saa naa lyste du opp min dag ogsaa.

  37. GRATULERER Anne!
    Det bladet kjøper jeg så blir spennende å følge deg der også. Det bladet er kjempeheldig som får deg som skribent!

    Godt å høre at helsa er på rett vei.

  38. Fantastiske nyheter Anne! Bedre helse, spaltist, intervjuet, fast gjesteblogger, og nå også videoregissør. Nå ruller det. Dette er begynnelsen. Gratulerer! Vi heier på deg! Takk for at du gir oss så mye.

  39. Så kjekt å høre, jeg smiler bredt nå, og er veldig glad på dine vegne :)) Er selv hjemme pga sykdom, og kan lett sette meg inn i følelsen det må gi at du «føler deg nyttig» på et vis. Kjempegøy! Ønsker deg all mulig lykke til videre.

    Ha ei riktig god helg!

    Mvh Anja

  40. Forresten…du skal ikke takke for hva «bloggen har gjort for deg», for du har gjort ALT helt på egen hånd fra A-Å! Vi hadde ikke fulgt med bloggen din hvis den ikke var bra. Helt og holdent din egen fortjeneste :)) Det er lov å gi seg selv et klapp på skuldra innimellom….GODT JOBBA!

  41. Det er lenge siden jeg har vært hos deg nå, men når jeg endelig fikk rota meg inn og så denne – da ble jeg så glad, så glad, så glad… Fantastisk mulighet! Gratulerer så mye Anne 🙂

  42. Gratulerer!
    Flott med slike muligheter som åpner seg.
    Det ser ut til å være ett flott blad. Det skal kjøpes når jeg kommer over det.

  43. Dette var da utrolig hyggelig å høre! 🙂
    Gratulerer så mye med en kjempepassende mini-jobb, jeg skjønner veldig godt at du gleder deg og er entusiastisk!

    Store klemmer fra sofakroken 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her