Desember og utfordring:

Jeg pleier jo å holde en konkurranse hver måned, men dette har jeg valgt å droppe for desember. I stedet har jeg åpnet for at dere kan dele deres dekorasjoner, men denne gangen uten at vi kårer en vinner.

Det er til nå 18 delte blogginnlegg, og det er plass til mange flere, så jeg håper du henger deg på og viser frem din vinter eller juledekorasjon.

Kikk på bidragene for inspirasjon til ting du kan lage, eller du kan se på mine tips:
* Hvordan binde en kvistkrans (video)
* Hvordan lage mosekuler
* Hvordan lage mosefigurer

PS: Jeg lover å komme med noe annet enn dekorasjoner og fugler snart 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Veldig bra du lagar inspirasjonssamling og at du sjølv inspirerar..
    Konsentrer deg om dei oppdraga du har, så kjem du sterkare tilbake med innlegg og kommentering seinare 🙂

    God Adventstid♥

  2. Trenger man råd!? gå inn til Anne, hun fix`er det meste og samler andres tips også til oss. Hærlig Anne, du er `one of a kind` du jente.

    Men en kjenner jo så både på tidspress og lite overskudd nå før jul, og alle bloggbesøka der en ser hva alle andre har gjort og gjør, gjør meg litt sånn bob-bob i holdet faktisk, så på den måten er fotobloggvennene kjekke, ikke mye sånn styr der, he he
    Hvert år tenker man jo, neste år!!! men uansett, det kommer som julekvelden på kjærringa disse førjulsdagene, og jeg stikker av på en lten weekendtur, skitt sann.

    Kos deg og ha en fortreffelig adventshelg, det skal jeg!
    Anneklem

  3. Klem til dere begge 🙂
    Det er viktig at man forsøker å bare gjør det man har overskudd til, men samtidig får man av og til overskudd av å gjøre ting også 😉

  4. Takk for at du er så raus og hyggelig i din omtale av mitt arbeide med naturmaterialer og om bloggen min! Du må bare fortsette å spre mine ideer og inspirasjonsblogg.

    Og så er flink med egne ideer også og så er det det med fuglene dine da, fin inspirasjon for mange. Ha en flott adventshelg!

  5. Takk for at du er så raus og hyggelig i din omtale av mitt arbeide med naturmaterialer og om bloggen min! Du må bare fortsette å spre mine ideer og inspirasjonsblogg.

    Og så er flink med egne ideer også og så er det det med fuglene dine da, fin inspirasjon for mange. Ha en flott adventshelg!

  6. Hehe, jeg er en lenkeglad person, det har du vel fått med deg Kari 😉 Jeg skryter gjerne av andre, og minner gjerne leserene på noe jeg har gjort før.
    Og takk for gode ord 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her