For ett sommervær! Her er 22 grader…

Helt fantastisk temperatur ute. Bildet er tatt i komplett skygge kl fire, og det er mye varmere i sola. Strålende sol og full jubel 🙂 Håper du har like fine hagedager som meg. Bjørka er langt forbi museører, lønna har grønnskjær, rognen har gråskjær og primulaen furter fordi den synes det er for varmt…
Hurra for påskesommer!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

  1. Hurra!! 😀
    Her er det nå overskyet, men nesten 19 grader så skal ikke klage 🙂 Holder på å pusle i kjøkkenhagen og er inne for å spise en rask middag før vi må ut igjen. Utrolig godt med vår!

  2. Hmmmm….her er det minus 1….og grått, mye vind…innevær i dag! Men vi fikk midnattsol 19 april…så vi nyter lyset hele døgnet!
    God Påske! 😀

  3. Hørtes kjempe deilig ut.. har 19 grader her i dag.. litt disig og vind.. men kan ikke klage, deilige dager nå i påsken.

  4. Akkurat nå er det så varmt på vestsiden av huset her at jeg synes det er litt plagsomt faktisk.. må kanskje ta av meg ullgenseren til og med. hehe. ulloman…

  5. Deilig med «sommer» og sol:) Her har vi hatt sommertemp i flere dager, og jeg koser meg nesten ihjel….på solsenga:)
    Lagde en blomsterkasse med levegg her om dagen…siden da har det vært vindstille:))
    Ønsker deg en fortsatt fin påske!

  6. Så herlig! Og så fint termometer 😀 Jeg er på vei tilbake til Østlandet imorgen etter ferie hos svigers i nord, håper sommerværet holder seg i helga også!! God påske til deg 🙂

  7. Solsenga mi står i garasjen Janne.., mannen tok den ikke ut før han dro på jobbtur. Men jeg ligger fint i sofaen med masse kontakt ut gjennom den fine store terrassedøra, så det gjør ittno.

    Klart termometeret er fint Ingeborg, det er fra Svigers på Sunnmøre 🙂

    God påske til dere begge!

  8. Det er helt herlig:) Jeg er stort sett å finne i hagen med rompa i været og nesa i jorden:):) Vi får håpe det varer:) Jeg ønsker deg en god påske:)

  9. …og eg har vore til fjells med buksa over kne, og singlett på. Utruleg deilig. Også deilig og ha klart å gjennomføra fjelltur !! Krysser fingre for fleire sånne fine påske sommer dsger og unner heiel landet det !!

  10. Varmen kom veldig brått, i går faktisk! Lukene på drivhuset går opp tidlig på dag, og det er varmt og godt der. Fikk raket plenen i går, og luket mye ugress. Onsdag morgen var her ca. 4 grader, og i går nærmere 20! Utrolig overgang! Håper virkelig det varer, for det trenger vi nå! Kos deg i hagen, Anne!

  11. Jippi! Kom akkurat hjem fra noen dagers påskeferie, og ser at jeg kom på 2.plass i konkurransen din! Så superglad jeg ble!!! Tusen takk for masse moro med dette 🙂

  12. Herlig! I Trondheim har vi også hatt 22 grader de siste 3 dagene. Folk går i t-skjorte og shorts! I April!! 😀 Herlig med hjemmepåske når det er sånn. Vi har jobbet i hagen, raket litt og ryddet unna småstein rundt omkring etter vinterens strøinger. Dekk er lagt om på bilen og ‘alt’ er liksom i boks til den nye uka starter. Føles utrolig godt 🙂
    Nå gleder jeg meg veldig til Mai-konkurransen starter 🙂

  13. Turid, så flott at du gleder deg til konkurranse. Jeg jobber med premier nå, rakk ikke over det før påskeferien. Tema har vært klart lenge 🙂

    Og godt å høre at det er flere enn meg som har hatt fint vær 😀

  14. Hei du, vet du hvor på sunnmøre det termometeret er kjøpt?
    Et sånt kunne jeg ha tenkt meg 🙂
    Innbiller meg at jeg har sett det en plass, men klarer ikke huske på hvor 🙂

  15. Disse gradestokkene lages i mange ulike varianter, tilpasset ulike byer/regioner. Denne er fra Ørsta. Jeg veit at de selger en lignende på Ivar Åsen tunet, men det tror jeg er merket med Ivar Åsen, ikke Ørsta. (og så har de sikkert en egen i Volda, og omtrent alle andre viker tenker jeg)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her