Darren Sains på tv, (og andre hageprogram)

Jeg maser ikke så ofte om denne hagetv-oversikten her på bloggen, men hver uke så oppdaterer jeg altså oversikten slik at de som vil se hageprogram skal kunne få de med seg. Programmene finner jeg frem til via søk, men av og til får jeg tips noe jeg setter stor pris på! Dagens nyheter var det Darren som tipset om selv, takk for det 🙂

TV8 Romerike er en lokalkanal i Akershus. De har en hageserie på seks episoder, leve ute, som hagedesigneren Darren Sains leder. Programmene tar oss med inn i hager og visningshager Darren har laget, både prosessen og det endelige resultatet.
Programmene legges ut på nett, og kan sees hos TV8, eller på Darrens nettside.

Darren har også gjort en liten hageoppussing for TV2 hjelper deg, den kan sees på tirsdag.

Ellers ruller og går det nye og gamle hageprogram på de ulike kanalene. Kjærlighetshagen avsluttes denne uken, og i neste uke begynner Grønn glede med ny sesong. Svensk tv er godt i gang med ny sesong av Trädgårdsfredag. På dansk tv er det eneste nyproduserte programmet Bonderøven, foreløpig, men det kommer nok noe nytt der også. Og husk, omtrent alle program kan sees på nett-tv (lenker i oversikten)
Til sist så minner jeg igjen på Trädgårdstoppen. Som går på en obskur svensk kanal, men som har stort fint nett-tv-vindu.

God hageuke, utendørs eller i sofakroken!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. hei!:)

    Fikk kommentaren din! Selvsagt vil jeg stå på en slik liste. Ønsker jo å dele min inspirasjon med andre, så det er bare flott om jeg rekker ut til flere.

    Om jeg snubler over flere hageblogger skal jeg selvsagt gi en lyd.
    MVH Guro.

  2. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min 🙂 Kjekt at oppdaterer meg på hageprogrammer så slipper jeg å lete rundt selv.
    Ønsker deg en fin 17. maifeiring.

  3. Vet du, den Trägårdstoppen får jeg inn her i Sverige, moro!!, men de norske kanalene – uff de savner jeg… har overtatt en litt begrenset TVpakke da serru…
    Titter innom deg for å ønske deg en nydelig 17mai!
    varm klem fra Lokki

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her