Konkurransen utsettes: (hva synes du er passende nå?)

Jeg har tenkt på dette i en uke nå, og har nå kommet frem til at det kjennes for tidlig for meg å starte en konkurranse i dag. Jeg utsetter den derfor en uke, så får jeg kjent litt mer på det. Litt av «problemet» er dessuten at temaet jeg hadde tenkt å bruke var «Frøken Rose», et tema som pleier å være årets mest populære, og et tema jeg har gledet meg til hele året. Men. Også et tema som jeg ikke riktig veit om er passende ettersom roser nå i så stor grad har blitt et sorg og samlingssymbol for terroraksjonene.

Jeg utsetter altså en uke. Det vil si at jeg neste mandag enten kommer ut med en konkurranse, eller en utfordring (samme som konkurransen, men minus avstemning), eller dropper det helt denne måneden.
Hva har du lyst til at jeg skal gjøre? (bruk kommentarfeltet)

Oppdatert: Jeg har fått endel tilbakemeldinger på facebook (les her). Det som har kommet inn så langt har fått meg til å revurdere, og jeg tror jeg kommer til å sette igang nå snart, og med temaet «Frøken Rose». Men jeg er ikke sikker på om det blir en konkurranse eller utfordring, (er redd noen skal synes det er ubehagelig med stemming ved følelsesladde kandidater)
Jeg vil gjerne høre hva du mener om det hele. Vil ikke støte noen, vil gjerne spre glede mm.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Eg syns faktisk at Frøken Rose må vere eit fint tema no, men kanskje ikkje som konkurranse, trur eg hadde satsa på utfordring. Har ikkje ord for det triste som har skjedd Norge, heilt uvirkelig, rosa har blitt eit fint symbol. Om det skulle passe med ei roseutfordring må det vere no, blir som ein ekstra liten hyllest til alle dei som er berørt av hendelsen.

  2. Jeg synes du kan gjennomføre det sånn som det passer for deg. Frøken rose er noe du har kåret før, ikke noe du har kommet på nå etter denne hendelsen. Å se bilder av flotte roser er aldri feil – synes jeg. Mangfold og kjærlighet – ord i tiden.
    Lykke til!

  3. Hei Anne!! Jeg synes du skal gjennomføre som planlagt. Hvis det er noen som ikke orker å delta fordi det blir feil for de, så må de velge det bort. Dette er en så hyggelig og lite høytidlig konkurranse/utfordring at det må tåles…… For folk flest må dagene normaliseres-men med full forståelse for dem som trenger mer tid. Lykke til!! AnneK:-)

  4. Eg har heller ikkje ord for det triste som har skjedd i Norge. Men synes ikkje at me skal la rosa bli eit symbol på sorg og tristhet for ettertida. La det heller vera ein hyllest til offera og dei som er berørte, slik Cecilie skriv ovanfor her.
    Etter mi meining er det heilt greit med utfordring eller konkurranse med temaet «Frøken Rose».

  5. Kanskje frøkna denne gang kan hete «frøken omtanke».
    (Vg har jo allerede samlet rosebilder fra hele landet.) Jeg synes det er flott om vi føyer hagebloggernes rosebilder inn i rekkene.
    Kanskje ikke nødvendigvis konkurranse denne gangen, men for å vise at en stor gruppe samler seg i medfølelse og trøst rundt de berørte.

  6. Jeg synes også at du skal gjøre som du vil, enten det blir utfordring, konkurranse eller utsettelse. Alt er greit for meg, i alle fall! 🙂

  7. Frøken Rose er absolutt en oppmerksomhet verdig i disse dager. Men jeg tror også en utfordring istedet for en konkurranse kan være det beste for denne måneden.Kanskje med noen gode ord til.

  8. Jeg synes det er fint at du tenker på det og kanskje utsetter det en uke, men jeg tror også at vi skal være forsiktig med å la denne mannens grusomheter bestemme for mye over oss. La ham ikke få ta fra oss det vakre vi ser i roser !!! Vi har det vondt og kommer til å ha det vondt lenge.
    Utfordring eller konkurranse; La det være opp til hver enkelt om de vil være med 🙂
    Klem til deg fra Ingunn:)

  9. Hei Anne.

    Blomsterstjernen ble også lamslått av den forferdelige tragedien. Jeg har hatt bloggepause i snart 2 uker, men nå begynner inspirasjonen endelig å komme tilbake. Det føltes ikke riktig å være såkalt «morsom» under slike uvirkelige omstendigheter…

    Det var nok derfor også helt riktig av deg å utsette konkurransen en uke. La det synke litt inn.

    Men jeg mener vi/du må fortsette som før. Vi kan ikke la oss knuse av en gal mann. La rosen få sin renessanse som gladblomst igjen! Makan til hagefryd skal man lete lenge etter. Rosen har alt; lukt, fasong, farge osv osv. Den er komplett.

    Jeg ser ikke den helt store forskjellen om det blir en utfordring eller en konkurranse, og mener du bør fortsette som før med upåvirket kraft.

    Det er også stor forskjell i symbolikken rundt en avkuttet stilkrose og bugnende rosebusker i hagen?

    La oss blogge mot terror!
    La rosen være vårt våpen…

    I respekt for alle ofrene og de berørte

  10. Takk for alle flotte tilbakemeldinger! Det er godt å ikke være alene om å fatte denne beslutningen, verdifullt å høre hva andre tenker.

    Jeg har bestemt meg for å kjøre Frøken Rose, fortsetter å tenke litt på formen, godt å bruke litt tid egentlig.

    klem!

  11. Hei! Jeg synes du bare skal kjøre på. Etter en tragedie skal vi vise at vi kan være sterke, reise oss og fortsette med det vi til vanlig holder på med, synes jeg. Og jeg håper det blir konkurranse. De som event. blir fornærmet får heller la være å delta. Det viktigste er ikke å vinne (selv om det er stas), men å delta:o)

    Heleneklem

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her