Vinneren av Herr Herlige Høst:

Vinneren av konkurransen Herr Herlige Høst ble Kari hos Fredløs sin Høst i skogen. Gratulerer!

På andre plass kom Herr naken og kald fra Landliv i Ryfylket, og på tredjeplass Hermann Høst fra Artgarden.

Hurra for alt det vakre og gode ved høsten, gratulerer til vinner og toppplasseringer og takk til alle for at dere deltar med kandidater og stemmer 🙂

Resultatene fra innledende runde (se alle 30 kandidater) og finalerunden er nå offentliggjort.

Beklager:
Beklager forsinkelse i offentliggjøring av resultatene, jeg gikk helt tom for overskudd på fredagen så det har tatt litt tid å få det på plass. Det har tatt på med oppussing og å være hjemme alene, men nå er mannen tilbake fra jobbreise så da blir det enklere å balansere energibruken.

Intervju med vinneren:
– Gratulerer med seieren Kari, kjempehyggelig at du ville dele litt av det fine ved høsten med oss. En veldig flott tur vi fikk være med på. Hva er det med høsten du setter mest pris på?
Tusen takk, det er utrolig gøy at mine bilder kan glede andre. Det er jo nettopp derfor vi blogger, for å dele fine opplevelser og bli inspirert.
Jeg elsker høsten av flere grunner; selv om høst markerer slutt, er den også en slags begynnelse. Som liten elsket jeg høsten, det betydde nytt skoleår, nytt pennal og sommerfugler i magen. Som lærer har jeg tatt med meg noe av denne følelsen av at året starter om høsten.
Varme ullgensere, nydelige farger i naturen og gleden ved å kunne tenne lys i mørke kvelder. What’s not to like? (høststormer og piskende regn overser vi 😉

– Hvorfor startet du å blogge? Og hva blogger du om?
Bloggen min, Fredløs, startet som en ren hageblogg, og har navnet sitt fra den gule, overivrige blomsten som sprer seg over alt. Etter hvert som bloggingen tok litt av, så jeg at det var umulig for meg å begrense meg til hage som tema. Interiør, matlaging og litt hverdagsliv dukker også opp i postene mine nå. Drivkraften i bloggingen er vel gleden ved å la kameralinsen fange alt. Og ikke minst alle hyggelige kommentarer og nye bloggvenner som jeg blir inspirert av.

– Og hageinteressen og gleden, hva er den fokusert om?
Som hageentusiast er jeg vel som nybegynner å regne. Etter å ha flyttet inn i nytt hus for tre år siden har hageinteressen tatt av. Det har blitt mange lesestunder med hagebøker og mange turer til distriktets hagesentre. Prøving og feiling har vel etterhvert blitt min metode, og det er utrolig gøy når man ser resultater. Og faktisk kan begynne å dele stauder og lage nye bed. Planene fremover er endeløse; nye bed, kjøkkenhage, bringebærhekk. Blir spennede å se om jeg får plass til alt dette i min ikke alt for store hage.

– Har du en høsthagefavoritt å anbefale andre? Blomst eller busk eller tre?
Hvis jeg skal trekke frem en høstfavoritt, må det bli Oktoberbergknapp. Nydelig i bedet, fin å ta inn i buketter og den tiltrekker seg masse lubne, søte humler.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

13 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her