Hagebloggerenes stand på Hagemessen, vil du hjelpe til? (stå på/rigge stand, lage slideshow eller brosjyre, skrive ut, låne utstyr)

Hei 🙂 Nå nærmer vi oss jammen hagemessen, en måned igjen!
13-15 april er det hagemesse like utenfor Oslo, og hagebloggerene skal ha sin egen stand og vi skal ha et hagebloggertreff.
– Treff: kafetreff m foredrag om fotografering av hagen på lørdag. Les mer på Hageblogger.no, det er også mulighet for mer aktivitet.

– Det er litt å fikse i forbindelse med standen vi skal ha på Hagemessen. Kan du bidra med noe av det på listen?
Skriv kommentar i kommentarfeltet her, eller send meg epost på (anne @ moseplassen.com)

1. Stå på stand:
Jeg har fått inn endel som kan stå på stand, men trenger enda flere.
Hvert skift er på fire timer, (første eller siste halvdel av en dag). Din jobb blir å smile, og svare på spørsmål om hva hageblogging er, hvor finne hageblogger å lese, og litt enkelt om hvordan du blogger. Ikke noe spesialkunnskap nødvendig mao. Det skal stå to og to sammen, du får naturligvis gratis adgang.
– Dersom du synes dette høres hyggelig ut så legg igjen en kommentar, spør gjerne dersom du lurer på noe.

2. Rigge stand:
Vi må jo ha et hyggelig miljø, så noe rigging blir det. Rigging opp foregår på torsdag, rigging ned på søndag etter kl 18.00. Vil du hjelpe til?

3. Lage brosjyre:
Jeg tenkte vi kunne ha en helt enkel brosjyre om hageblogging som kan deles ut på messen. Noen som kunne tenke seg å lage denne?

4. Skrive ut:
Er det noen som har en sånn jobb hvor det er greit å få skrevet ut litt? Plakater i størrelse A1, og brosjyren i A4 eller A5. Gratis eller for billig penge.

5. Lage video/slideshow for å vise på messen:
Jeg synes det hadde vært nyttig med en video (i slideshowstil) som går og går på en monitor på standen og hvor hagebloggere fra hele Norge får vise seg frem. Enkel produksjon med feks tre slides pr hageblogger, bestående av noen ulike bilder og litt tekst på hver slide. Har laget et kjapt eksempel på hvordan dette kunne se ut for å vise, se under.  Jeg har dessverre ikke tid til å ornde dette, så om noen har tid, og kan å lage noe som kan spilles av som en dvd så blir jeg superglad om du/dere melder dere!

Enkelt eksempel. Ser for meg en 30+ blogger presentert på slik eller annen måte. Men noen må lage det, er det deg?

6. Låne vekk datamaskin, monitor/tv og dvd.
Vi trenger litt teknisk utstyr på standen. En gjerne to datamaskiner som de som står på stand kan bruke, og en monitor/tv å vise omtalte presentasjon. Hagemessen leier ut utstyr, men det koster endel, så jeg håper noen har noe gammelt stående? Det er monitor/tv som var dyrest å leie, kanskje noen har en pensjonert tykkas-tv? Jo større skjerm jo bedre, men vi tar da det vi får 😉 Vi trenger en dvd-spiller også, om noen har det.  En viss risiko involvert i å ha ting stående slik, det er vel ikke kjempesansynlig, men en kan jo være uheldig og noen kommer borti skjermen og lager ripe feks, så ingen nye greier.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Dette høres interessant ut Anne. Må bare sjekke litt rundt og finne ut som det passer.
    I tilfelle så tar jeg fly fra Vigra det sier seg selv at jeg ikke bidrar med utstyr :-))
    Sender deg en mail når jeg vet mere 🙂

  2. Hei Anne:)
    Jeg har ligge litt lavt med hagemessen iår…vet ikke om jeg kan komme..om jeg får det til.
    Kan bare si at jeg må ta det på sparket..kommer jeg=hjelper jeg til:)
    I påsken vet jeg litt mere…MEN jeg har utrolig lyst til å treffe alle bloggere som kommer:)))

  3. Jeg kan lage en brosjyre hvis jeg får hjelp til å finne på hva innholdet skal være. Bør vel skrives ut på en printshop, men der har jeg ingen kontakter.

  4. Inger Marie, da sier du i fra når du veit om du kommer 🙂

    Marie-Ann, jeg tar kontakt pr epost snart. Jeg håper kanskje dere kunne være en par som kan finne ut av innholdet til brosjyren sammen.

    Mari Anne, flott 🙂

    Og ja, nå har finfine Åshild tatt ansvar for slideshow-video-produksjon, kommer utlysning etter stoff til den om en dag eller to.

  5. Hei! Jeg sendte deg for en ukes tid siden mailadresse slik du ønsket for å ta kontakt med meg.Som tidligere avtalt er jeg klar til å hjelpe 🙂

    Også… det ser ut til at jeg har detti ut av hagebloggere.no ? Kan det stemme?

    🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her