Lyst på 3.000 kroners gavekort hos BoGrønt Rom?

Hehe, det fikk deg vel til å sperre opp øynene? 😉
Hver måned kjører jeg konkurranse her på Moseplassen. Målet med konkurransen er å spre hageglede ved å gi leserene en mulighet til å dele av sine hageopplevelser med andre.

Hovedsponsor for marskonkurransen er BoGrønt Rom Hagemiljø, gavekortet på 3000 kr kan brukes både i nettbutikken og den fysiske butikken i Tønsberg. Fyll et drømmebed med stauder, knoller, busker og trær. Kjøp krukker til balkongen og skape en oase, eller hva med en hekk i ferdig høyde?

Konkurransen lyses ut den 7. mars og har påmelding til 17. mars, og det er enda flere premier så kom tilbake på onsdag for mer informasjon 🙂

Konkurransene er åpne og upretensiøse, eneste krav er at du har en plass på internett å legge din kandidat før du melder deg på. Med det mener jeg at du må ha enten en blogg, hjemmeside eller et offentlig bildealbum (ikke på facebook*). Ettersom hovedpoenget er at alle som deltar skal kunne se hverandre så må bidraget ligge på internett, og en kan følgelig ikke delta pr epost.
Dersom du ikke allerede har en egnet plass på internett så er det gratis og ikke teknisk komplisert å starte egen blogg eller bildealbum. Faktisk så var det tre personer som startet hageblogg i februar fordi ønsket om å delta i konkurransen var det som fikk de til å ta skrittet ut i noe de hadde tenkt på lenge. Dersom du ønsker å lage din egen blogg så kan du følge mine video-veiledninger, eller du kan åpne en konto på flicker, det er vel enda enklere. Jeg gjør ikke lenger bloggsuport (for mye annet som må prioriteres), men om noen av dere lesere kan tenke dere å hjelpe nybegynnere med spørsmål så setter jeg stor pris på om dere vil legge en kommentar om det i kommentarfeltet.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

18 KOMMENTARER

  1. *Facebook: På grunn av Facebook sitt konkurranseregelverk så kan dere ikke delta i konkurransen ved å først legge ut bildet på facebook, det kan mao ikke lenkes fra konkurransen til Facebook. Dere kan veldig gjerne legge bildet ut på facebook etterpå, eller legge lenke til egen blogg osv, det er det veldig mange som gjør.
    – Dersom du synes dette var forvirrende så spør gjerne 🙂

  2. Hei Lene, du er ikke spesielt treg, jeg var bare ikke veldig klar. Ja, vi er tilbake til _ett_ tema og _en_ påmelding denne runden. Temaet forteller jeg på onsdagen, tenkte jeg fikk holde dere litt på pinebenken 😉

    Krepsemor, hoho, ittno skummelt nei 😉

  3. Den premien henger høyt hos en hageblogger;) Alltid moro å delta. Ikke bare for det man kan vinne, men man utfordrer seg selv, får sett mange andre man får inspirasjon fra. Herlig! Ha en fin dag.

  4. ja, det er visst det…
    sitter og strever med publiseringsteksten nå, influensaen kom og la seg oppi hva jeg skulle og ikke skulle gjøre så litt forsinka, men regner med at jeg får det ut før klokka syv.
    – hihi, hyggelig at du er nysgjerrig 😉

  5. Spennende Anne! Jeg var jo en av de du nevner, som faktisk fikk fingen ut og laget den bloggen jeg lenge hadde snakket om 🙂 Og det var jo for min del det jeg vil kalle en pangstart! Jeg har også gått ned for telleing med en kraftig influensa og misunner deg ikke akkurat. Selv kan jeg jo bare gjøre som kroppen befaler, absolutt ingen ting.. men hva gjør du? Gleder oss alle med enda en spennende konkurranse. Ev trykkleifer tilskrives høye temperaturer i hoderegionen..
    God bedring Anne!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her