Jeg fant – jeg fant! (ups, planteplaging…)

Kremt…
Om noen skulle lure, det hender rett som det er at jeg gjør teite ting i hagen. Jeg ser faktisk ikke på det som et mål å gjøre alt perfekt, hva i alle dager er morsomt med det? Når jeg skriver for bloggen og magasin så er jeg nøye med å gi korrekt informasjon, men sånn for egen hage så tar jeg rett som det er snarveier. Det blir god hage ut av det lell, om man bare ikke forventer at alt skal lykkes. Og desto gledeligere med det som greier seg på tross av dårlige odds.

En av de tingene jeg sporadisk mislykkes med er få plantene priklet. Av og til er det bare ikke overskudd til det når det skal gjøres, eller det blir det glemt. Som disse to som i dag dukket opp bak noe rot. Det er noen månedsjordbær og verbena bonariensis som aldri kom seg ut av såpottene sine, (druebeger), og som ikke har fått noe omsorg de siste månedene i det hele tatt. Men planter har det blitt lell, både med blomst og bær! Tror de har gjort seg fortjent til både mere jord og næring nå…. 😉

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

8 KOMMENTARER

  1. Haha, er glad jeg ikke er alene om å gjøre mye rart i hagen 🙂 Men de ser jo utrolig freshe ut de plantene, og blir sikkert kjempeglade for litt stell nå 🙂 Jeg har en glemt pyntekål som ikke ser like fresh ut for å si det sånn 😉

  2. Herlig å se at det er sånn hos deg også 🙂 Jeg er helt enig med deg i at haging er mye gøyere hvis en tar det piano og holder fokus på det positive. Nyt bær og jernurtblomster.

  3. Mange planter tåler uventet mye plaging! De ser kanskje litt stusslige ut. Kanskje får de litt sykdom og skadedyr. Men like fullt lever de! 😉

  4. Sånne overraskelser er ikke av de altfor sjeldne her hos meg heller, he-he! Innimellom får jeg en sånn aha-opplevelse, og er det her dere er? Av og til lurer jeg på hva i himmelens navn jeg har plantet her! Ja, sånne ting er morsomme og det som gjør haging til en artig og engasjerende hobby!
    Ønsker deg en fin uke!

  5. Hehe jeg trodde ikke DU drev på med sånn planteplaging. Her hos meg derimot skjer det rett som det er, ikke at jeg gjør det med vilje, men det er ikke alltid alt blir som en har tenkt. Jeg gleder meg for tiden over georginene mine, de blomstrer så bra at det. Det var her på moseplassen jeg leste om gergindyrkingen, og dette har jeg faktisk fått til ganske bra.

  6. Hihi, jeg visste det jeg, at det var nødt til å være mange andre der ute som er litt som meg, ufrivillige planteplagere 😉 Godt å høre fra dere!

    Marita, ja de er altså helt merkelig fine. Tydeligvis berget av alt regnet, men helt utrolig at de er så fine helt uten noe gjødsel, de står i såjord!

    Lillian, haha, jeg som ser ut som en engel mener du? 😉
    Jeg plager ikke med vilje da, men en domstol ville nok ha dømt meg for omsorgssvikt ja…
    – supert å høre at du trives med georginene dine!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her