Jeg er på Instagram, er du?

For to uker siden gav jeg etter for nysgjerrigheten og åpnet konto på Instagram, og nå vil jeg gjerne komme i kontakt med de av dere lesere som også er der 🙂

Jeg bruker for enkelthetsskyld navnet @moseplassen der også, (med Norges mest brukte jentenavn så var det den enkleste måten å få til noe unikt og gjenkjennelig). Instagram-moseplassen er ikke bare hage, det blir også arkitektur, formgivning (dvs ting og klær) og ymse glimt fra hverdagen.

Følg meg gjerne, eller skriv en kommentar her og fortell hvilket nick du bruker slik at jeg kan finne deg 🙂

For de som lurer: Instagram er rett og slett nok en måte å dele fra hverdagen på. Det er bildebasert med kommentarer til, og en kan bruke hashtags (stikkord) slik at det er enkelt å finne bilder fra feks en bestemt by eller konsert eller feks fra folks hager. Tjenesten tilbys kun til smarttelefon.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

  1. skulle gjerne det, men er helt gåen når det gjelder å sette meg inn i nye ting…
    om jeg fikk en trinnfortrinnoppskrift kanskej?

  2. God uke til deg og Sigrid 🙂
    Hei Ingrid, da har vi funnet hverandre 🙂
    Martin. Ja bildene legges ut i kvadratisk form. Opprinnelig var Instagram ment som en moderne svar på polaroid-kameraet, nå har det beveget seg litt videre, men formatet er jo det samme. En kan beskjære bilder i programmet, så det er ikke noe problem at kameraet ikke har kvadratisk format.

  3. Hei Hanna, du skrev mens jeg skrev gitt 🙂
    Jeg skal si i fra om jeg kommer over noen trinn-for-trinn forklaringer jeg 🙂 Ingen planer om å lage en slik selv foreløpig, men kanskje en mørk vinterdag, ikke godt å si hva jeg plutselig blir inspirert til når hagen sover.

  4. Hei hei.
    Jeg fant deg, og så fant du meg på Instagram. Koselig 🙂
    Ellers tusen takk for koselig kommentar på Aroniabladene mine i Høstblad-konkuransen. Ville bare si at det er ikke sikkert vi har ulike sorter. Jeg har lagt merke til at aronia er knallrød tidlig på høsten, så går den mer over til orange. Bildet mitt er tatt for kannskje en mnd siden (regner med at det er slike detaljer som interesserter en hage-gal person 😉
    Klem og fortsatt fin tirsdag til deg

  5. HeiHei begge to, fint å finne dere på Instagram 🙂

    Bird By Bird, jo for dine hadde en annen form enn de jeg så på, spissere. Fargen er jeg enig med deg i at kan variere, men ikke bladfasongen. Men tusen takk for tilbakemeldingen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her