Hagetv: Nye episoder av Gardeners World.

Gardeners World er et av mine favoritthageprogram. Det gir deg informasjon og inspirasjon, og passer for alle uansett kunnskapsnivå, uten å stille dumme spørsmål… Fire kyndige hagefolk tar deg med ut i egen hage, og i andres hager. Lær om ulike planter, om hagedesign og hvordan gjøre hagearbeide, og la deg overvelde av alle muligheter som finnes 🙂

I fjor gikk serien faktisk på SVT, noe jeg håper de fortsetter med i år (holder dere underrettet), men da blir det fjorårets episoder. Om du vil ha årets episoder så kan du det, via nett-tv!

BBC har som så mange kanaler blokker på sitt tv-innhold slik at det kun kan sees innenfor landet. Men, det er enkelt å fjerne, og det er faktisk helt lovlig å fjerne blokkingen. Les hvordan du kan få tilgang til nett-tv hos BBC i denne bloggposten.

Gardeners World er naturligvis ikke det eneste BBC har å by på av hageprogram. Akkurat nå går Carol Kleins «Life in a Cottage garden» og The A to Z of TV Gardening. Og senere i år kommer feks sendinger fra Chelsea Flowershow.
Oppdatert: Lin tipset om programmet Sissinghurst. . Legendarisk herregård, programmet er fra både hagen og huset. (takk for tips Lin!)

Gardeners World starter opp i morgen kveld (fredag 8.mars), jeg sitter klar, hva med deg?

Pst: Du veit at jeg har en oversikt over hagetvprogram på Skandinaviske kanaler? Du finner den her

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Fantastisk Anne, tusen takk! Jeg tok opp alle programmene da de ble sendt, men så klikket boksen vår, og alt forsvant. Det har ergret meg, men nå er sorgen slukket. Takktakktakk.

  2. Jeg sitter klar – halv ti etter norsk tid 🙂

    Det er hyggelig og lærerikt å se og høre på programledere som kan sine ting og formidler med stor haveglede! Regner med at jeg må ha Evernote for hånden, så ønskene kan noteres med det samme!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her