Jeg har plukket blomster i hagen, på tross av snø :D

Å, du tenkte våren plutselig var kommet til meg alikevell? Nå har det rett nok vært fin sol en par dager, men neida, ingen blomster enda. Jeg har rett og slett jukset, og det kan du også gjøre 🙂

Klipp av noen grener, sett i en vase og ha den fineste og mest vårlige bordpynt i påsken.
Følgende blomstrer på bar gren: Eple, plomme, kirsebær, gullbusk (forsytia), vanlig lønn, blodrips, magnolia.
Bare blader er fint det også: Feks fra ripsbusk, solbærbusk, kastanje og naturligvis kornell (sibirkornellens røde grener er jo dobbeltlekkert).

Du finner noen tips for driving av grener her, men det viktigste er at grenen klippes av med et rent skår, så går det stort sett av seg selv.

God helg! Og for dere som forlater internettverdenen og tar påskefri allerede, god påske!

plommegrener-vase

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

    • Jeg savner å ha forsytia altså. Hadde jo en diger busk, men den røyk med i omleggingen, røttene hadde grodd seg fast i murer og alt mulig annet så gravemaskinen jafset den i seg. Har en liten babyplante vi berget ut som skal få litt bedre stell, så blir det snart forsytiagrener på våren igjen til meg også. Er så fint å ha, og å gi vekk 🙂

  1. Dritlekkert! Hos meg står ei kastanjegrein i ferd med å blomstre – for noen ENORME knopper det var. Så kult, takk for herlig inspirasjon, flinke Anne!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her