Inspirasjon, hageglede og hagetips med Anne Havåg Holter-Hovind

MOSEPLASSEN

Meny     Søk
erteblomster

Ny nettbutikk med planter og hageutstyr!

Har du noen sinne vært frustrert over utvalget på ditt lokale hagesenter? Løsningen kan være nærmere enn du tror, faktisk et lite tastetrykk bare :)

Det finnes et knippe nettbutikker som selger hageplanter og utstyr for hage, jeg har satt opp en liste du finner her. Noen av disse leverer litt av alt mulig, andre er rene nisjebutikker. I går kom det et nytt tilskudd til de som jakter på spennende stauder mm: Garden living!

Garden living drives av Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen. De har nylig sluttet i sine trygge jobber som henholdsvis redaktør for Norsk hagetidende og gartner hos Plantasjen for å følge drømmen, og jeg ønsker de lykke til!

Del
Publisert den 2. mars 2013 i Ting og tang | Merket med | 2 kommentarer

2 kommentarer til Ny nettbutikk med planter og hageutstyr!

  1. Liten Fugl sier:

    Godt å få nokre tips til kvar ein kan handle, men det er noko med å handle blomar ein kan sjå og ta på… Det er vel som å handle stoff til å sy, eg vil helst ta på, om eg ikkje veit nett kva det er eg kjøper :) Men kanskje tida er inne for å prøve?

    • Anne sier:

      Det er jo litt skummelt å kjøpe planter usett, både om man kjøper sorter man ikke har sett før, og å kjøpe planter uten å inspisere selve planten. Det første synes jeg er en god spenning, det andre er jeg ikke så glad i å ta sjangser på og handler derfor alltid fra butikker jeg har fått anbefalt fra andre hagevenner. Det er ikke alle butikkene som er like opptatt av service dessverre, men akkurat disse gutta i Garden living tror jeg nok vil gjøre sitt ytterste for at vi kunder skal få friske gode planter hjem i postkassene våre :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Velkommen

Jeg er Anne - hageentusiast og arkitekt, og driver Moseplassen, Norges største hageblogg.

Jeg brenner for hage og uterom, plante- og dyreliv, og deler alt dette her på bloggen, i magasin og i følgende kanaler:

INSTAGRAM --- PINTEREST --- FACEBOOK --- YOUTUBE--- TWITTER

Få nye innlegg levert til din Epost-adresse

Nyhetsbrev

Moseplassen drives av Anne Havåg Holter-Hovind

Ta kontakt via kommentarfeltene, eller ved epost til (anne @ moseplassen.com)


Bloggurat