Vel overstått foredrag :)

I går holdt jeg foredrag på Gjennestad, og heldigvis gikk det ganske godt. Stort og hyggelig publikum, som satt som tente lys og fulgte med 🙂 Jeg hadde dessverre endel tekniske problemer før og underveis, men heldigvis var mannen der og løste de alle sammen fortløpende. Foredraget tok vel ikke mye skade av alt det tekniske, men det forsinket meg så mye at den halvtimen jeg hadde satt av til å mingle før foredraget ble spist opp, og etter foredraget så forsvant endel av de jeg hadde gledet meg til å hilse på før jeg fant de så jeg ble sittende i bilen hele veien hjem å sparke meg sjøl i leggen.

Men, det var VELDIG hyggelig med de jeg fikk sagt hei til, selv om det bare ble raske hilsner, og det var, som alltid, veldig hyggelig å holde foredrag 🙂

Tusen hjertlig takk til alle dere blogglesere som tilbød meg å låne bilder til foredraget! Jeg er utrolig priviligert som har så snille blogglesere. Bilder ble lånt fra:

I sommer skal jeg ta masse bilder av alle mulige sitte plasser i hagen, store og små, hvor enn jeg er, for dette føler jeg er et foredragtema som passer perfekt for meg og som jeg tror har potensiale 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

  1. Veldig bra foredrag! Fikk mye innspill til hagen som vi skal gjøre helt om i vår.
    Måtte selv dra rett etter avslutningen, så får ha det til gode å hilse på deg 🙂

  2. Hei Anne.
    Dumt med tekniske problemer da.
    Men er sikker på at det du formidlet var engasjerende og inspirerende. Husket foredraget ditt i fjor. Det ga meg mange tanker og tips, som jeg tok videre i vår store omorganiseringsprosess i hagen sommeren 2012. Bl.a. det du snakket om å knytte terrassen ved huset sammen med resten av hagen.
    Dessverre ble jeg forhindret fra å komme i år pga sykdom. Kunne du forresten bruke noe det jeg linket til deg?

    God helg! Mvh Elisabeth

    • Hei Elisabeth 🙂
      Veldig koselig at du var der i fjor, i år var en slags fortsettelse på det, hvor jeg fokuserte på selve utformingen av terrassene.

      Veldig hyggelig med tilbudet om å låne bilder 🙂 Dine passet ikke riktig inn i hva jeg hadde av behov, men jeg satte stor pris på tilbudet!

  3. Hei, Anne 🙂
    Det hadde vært morsomt å sett bildene fra foredraget ditt! (fant de ikke ved å trykke på linkene) 🙂 (eller kanskje jeg må lete enda litt til? 😉

    • Nei, det stemmer nok det at det ikke er så lett å finne de rette bilder via lenkene, de er mer generelle, bildene ble stort sett sendt til meg på epost. Heaven finner du veldig fine lenker på via kommentarfeltet på posten hvor jeg etterlyste bilder, ellers er det nok litt værre. Maria finner du mye fint om terrassen i bakover, men jeg tittet nå og fant ikke noe samlet å lenke til for deg.

      Jeg kan ikke legge ut bildene her, det har jeg ikke tillatelse til. Men, noe av det jeg har egne bilder på skal jeg prøve å blogge litt om fremover.

  4. Hei Anne!

    For et flott foredrag! Du er like inspirerende i virkeligheten som på bloggen (jeg må innrømme at jeg var litt spent på hvordan det ville være å høre deg live nå som jeg har fulgt deg en stund på bloggen). For min del gjorde det ikke noe med teknisk feil så det skal du ikke tenke på. Synes foredraget var helt topp og veldig fine bilder. Eneste som jeg har å utsette var at det ikke var lenger 🙂 Hadde jo vært gøy å høre med om hva man kan gjøre med terrasser man allerede har for å gjøre dem litt finere også 🙂 Planter som passer..lure triks sånn som med den innfelte alkoven på leveggen osv.

    Beklager at jeg ikke fikk hilst på deg. Så det sto flere rundt deg etterpå og hadde ikke tid til å vente så lenge så jeg skal heller si hei en annen gang. Hagemessa kanskje? Regner med at du også skal dit.

    Takk igjen for at du er en inspirasjon!

    God helg 🙂

    • Tusen takk Lene, så flott at du synes det ble et bra foredrag!
      Jeg er helt enig med deg i at det ville være bra med et innslag om planter, både plantetips og planteringstips, faktisk hadde jeg skrevet ferdig et helt segment, med bilder, men så kuttet jeg det ut. Hele foredraget ble rett og slett for langt! (Jeg holdt på en halvtime, og mer enn det ville blitt for mye både for meg og tilhørere).

      Jupp, jeg skal på hagemessa, minst en tur, om ikke helsa slår seg vrang. Tenkte å tipse om hvilken dag det blir og lage en kafe-avtale, så da håper jeg at det kan passe inn slik at jeg får møtt deg 🙂

  5. Så hyggelig! Håper vi ses på messa da.

    Tror forresten ikke at mer enn en halvtimes foredrag hadde vært for mye..kunne hørt på deg i timesvis jeg 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her