Inspirerende hagebyggverk konkurrerer

Hageinspirasjon er viktig, det å se hva andre har fått til gjør at jeg ser nye muligheter for egne uteareal. Jeg liker både å se litt utopiske showgardens, og vanlige folks hager. Ideer finner jeg over alt, enten det er en stor ide som setter tonen for hele hagen, eller det er en liten praktisk løsning som gjør hverdagen litt enklere.

Trelastfirmaet Bergene Holm synes også at inspirasjon er viktig, og har vært år en konkurranse hvor de deler ut priser til prosjekt som har brukt tre på gode måter, både ute og inne. Åpen påmelding, en fagjurie velger ut tre finalister pr kategori, og så stemmes vinner frem av publikum. Akkurat nå pågår finalen for uteromsprisen hvor en terrasse, en vinterhage og en rekkehushage konkurrerer om premien på 50.000

* Du kan se bilder av og lese om de tre prosjektene på Bergene Holms blogg. Du finner også andre inspirerende prosjekt på bloggen, bla dette flotte selvbygde drivhuset.
* Du kan stemme frem dine favoritter hos Bergene Holms Facebookside (trykk her om du bruker pc/mac, og her om du bruker mobil/nettbrett

(Bergene Holm sponser forøvrig mitt terrassegulv, som jeg snart skal blogge mere om)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. WOW Anne! Tusen takk for at du lenker til konkurransen! Foreløpig ligger vi på 2. plassen.

    Og jaaa. Ta gjerne en titt innom bloggen min Ordovergrind, for å lese mer om vårt prosjekt VINTERHAGE.

    http://ordovergrind1.blogspot….

    Og jeg blir veldig glad for flere stemmer. Heia, heia… Fristen går ut 15/4 kl 10.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her