Jeg trenger hjelp til å sanke naturmaterialer…

Mosehjerte

Hei!
På tirsdag skal jeg på God Morgen Norge på TV2 igjen, (hurra!) Tema for dagen er materialer fra skog og hage og alt det kjekke en kan lage med det. Men, jeg har vært mye syk i høst og ikke rukket å få tak i materialer, så derfor håper jeg noen av dere vil hjelpe meg.

Jeg ønsker meg et utvalg av det meste, dvs både mose, reinlav, tyttebærlyng, blåbærlyng, nyper, diverse bærgrener, frøstender fra hagen, og div vintergrønt som barlind, buksbom, uvanlig tuia ol.
Har du noe slikt i hagen, eller har du tenkt deg ut på tur? Jeg blir isåfall veldig glad om du tar kontakt. Jeg trenger det i løpet av helgen, og mannen har sagt han kan kjøre og hente. Du kan få stauder eller georgineknoller i bytte, eller en blomstrende islykt, eller noe annet du ønsker deg.
– Send meg en epost på (anne @ moseplassen.no)(ta vekk mellomrommene).

Oppdatert: Takk for flott respons! Jeg har nå fått tilbud om skogsgleder, men mangler litt på hagefronten. Så, har du noe artig vintergrønt i hagen, grener med bær på, pene frøstender, røde sibirkornellgrener eller annet du tror jeg kan trylle gøy ut av så ønsker jeg fortsatt det og blir glad om du tar kontakt 🙂

Lyst til å vise frem dine dekorasjoner?
I morgen legger jeg ut en utfordring hvor de av dere som har lyst kan dele bilder av deres dekorasjoner laget av materialer fra skog og hage. Jeg håper mange blir med på det, så kom tilbake i morgen og vær med å spre inspirasjon!

Innspirert til å gå ut og sanke materialer til deg selv?
Det er virkelig smart å få sanket inn så mye som mulig før frost og snø blir for omfattende. Her er tips til hva du kan sanke.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

7 KOMMENTARER

  1. Lykke til 🙂
    Per mange hjelper deg.
    Jeg har ikke mulighet til å hjelpe deg, men krysser fingrene for deg.
    Takk for du deler dine ideer på bloggen, supert 🙂

  2. Ja lykke til..skal følge med på God Morgen Norge på tirsdag. Og tusen takk for at du la meg til på blogger-listene i kveld! Ble veldig glad! Klem fra Eli.

  3. Ser du har fått hjelp med materialer. Du kunne fått av meg også, men det blir jo et stykke å kjøre. Det fikser seg sikkert fra de nærliggende områder med hagesaker også, nå som skogens gleder er på plass. Jeg får ikke sett det på tirsdag, men jeg tar det opp og ser det siden. Alltid inspirerende å se det du finner på. Ønsker deg en glad dag videre og lykke til.

    • Takk Randi 🙂 Det ordnet seg så absolutt med materialene, jeg fikk sånn en herlig variasjon av materialer som jeg aldri har hatt før, og som det var gøy å ha med på tv, og ikke minst blir gøy å lage noe ut av fremover 😀
      – God helg til deg, takk for koselige kommentarer!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her