Gooood jul!

Litt forsinket julehilsen fra meg, men det var litt mye som skjedde her i dagene før jul. Men, nå har det roet seg igjen og jeg har tid til å koseblogge litt.

Jul for meg er mest av alt ro. Nå har jo jeg egentlig rolige dager de fleste dagene, men jula skiller seg ut ved at de rundt meg også har tid og ro. Jeg har lange fine dager i sofaen med mannen, og besøker familie. Og fyller huset med juletre og gamle nisser, islykter og levende lys, og mose og rødt. Rødt får ellers ikke være med å leke hos meg, men når det er jul så er det jul 😉

Juletreet ble i år stort og i furu, med ekte kongler på! Lydefekkt på stua gitt, gøy 🙂 Pynten er herlig eklektisk: Levende lys fra farmors gjemmer, mors gamle julekuler kjøpt på 60-tallet i USA, ekorn laget av niese Heidi, og litt diverse vi har laget og kjøpt selv. I år ble det ikke glitter på treet, det er nemlig unormalt (for å være oss) stort så vi hadde ikke nok. I stedet for å stresse med å skaffe mer, så droppet vi det – en bra julestrategi når målet er kos og ro 😉

Ønsker deg en finfin jul, med ro eller fart, rødt eller hvitt, engler eller nisser, alt ettersom hva som passer for deg!
Klem Anne 🙂

juletrecollage6

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her