Skjer det noe spennende i hagen din? Utfordring: #våromvinteren

Jeg ser av værmeldinger og i ymse sosiale medier at det er veldig mildt i store deler av Norge (og i Danmark og Sverige), med påfølgende forvirrede planter… Her hos meg blomstrer stemor og julerose, og krokusen har lange fine spirer, mens jeg ser andre har blåveisblomster og gåseunger og bladskudd og mye annet artig.

Nå skulle jeg igrunnen heller hatt snø og is, men mens vi venter på det så kan vi vel glede oss litt over denne merkelige vinteren? Så, hva med å ta deg en liten oppdagelsestur i hagen eller en park og se om du finner noen forvirrede små hagegleder, som du så deler med oss?

Slik kan du delta, velg et av alternativene:
• Legg inn bilde på Moseplassens facebookside (gjerne i denne tråden).
• Legg inn bilde på Instagram eller Twitter, tagg med #våromvinteren, og gjerne også @moseplassen
• Legg inn bilde på Blogg, eller på Flicker, eller på hjemmeside, eller en annen tjeneste som er åpen for alle, og legg så inn lenke til dette i lenkesamlingen under.
• Dersom du ikke har noen facebook-konto eller noen annen mulighet for å legge bilder på nett så kan du sende til meg pr epost. (anne @ moseplassen.no)(fjern mellomrom).

Du kan godt bidra med flere bilder, men, det må være noe som blomstrer , ikke et arkivbilde.

Målet her er altså at andre få ta del i din hageglede ved å finne ditt bidrag ved å se i samlingen under, eller ved å bruke hashtaggene på bildetjenesten eller se de i facebooktråden. Jeg kommer i tillegg til å velge ut noen av bidragene og vise de frem i ett par blogginnlegg i ukene fremover (naturligvis med kreditering).

Så. Skjer det noe rart i hagen din? Vis det frem!

Leserens bidrag:

‘); // ]]>


(får du problemer med å legge inn lenke så legg den i kommentarfeltet så fikser jeg)

16 nyeste bilder merket med #våromvinteren på Instagram:

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Hei og godt nyttår!

    Har nettopp inspisert på Skyggebalkongen, og det er kommet opp en ugresspire i en av såpottene. Det er nok det eneste her om dagen, hehe, men jeg skal være tålmodig og nyte bilder fra ordentlige hager mens jeg venter 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her