Vårlige krumleluregrener

Har du en busk i hagen, eller et skogbryn i nærheten? Da kan du klippe deg noen grener og drive frem blader eller blomster. Det er nok litt tidlig om du bor slik til at det er 15 minus ute, men for oss andre så er det fritt frem på det meste av hagens busker og trær. Akkurat magnolia ville jeg ha ventet med å klippe inn, men ellers har jeg hatt stort hell med å drive grener i februar.

Her kan du lese tips om hvordan lykkes med å drive frem grener.

Og har du ikke en egnet busk, eller lyst til å vade ut i søla/snøen for å finne busken så kan du kjøpe grener på blomsterbutikken. Disse er derfra, og de var nok egentlig ment å skulle stå tørre i en vase, men jeg er veldig fornøyd med å ha puttet mine i vann 😀

pil-skudd 3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Så morsomt slike butikkgrener som har stått tørt(vel?) også kan spire!

    Og igjen, språket ditt er så artig! Vårlige krumelurer! Det passer til perfekt til det man ser, vårlig grønt, og «krumelure» fasong på veksten!!

  2. Så vårlig og pent! Salix-grenene dine kan lett utvikle røtter om de står lenge nok i rent vann og da er det bare å plante dem ut..og vips!..så har du en ny plante til hagen!
    Ha det godt. Mvh Eli.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her