Mukdenia rossii ‘Karasuba’ i knopp

Mukdenia rossii ‘Karasuba’er en av mine (mange) favorittplanter i hagen. Greia dens er et flott bladverk, men den kommer faktisk også med noen artige blomster veldig tidlig på våren. Ikke så showy akkurat, og kanskje ikke hva man kaller klassisk skjønnhet, men kule er de definitivt i knoppstadiet sitt 🙂

Du kan lese mer om Mukdenia i dette blogginnlegget, og i dette.
mukdenia-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

    • hehe, det er ikke de største og mest prangende blomstene akkurat, men javisst blomstrer den! Bildet her er tatt i dag, det er veldig tidlig, men så er jo også våren veldig tidlig i Oslo i år.

  1. Tøffe blomster! Jeg måtte rett ut og sjekke plantene mine, men der var det bare blader å finne. Jeg har ikke tenkt på at den hadde blomster en gang, kjøpt kun pga de flotte bladene. Bonus!

    • veldig interessant dette at både du og Rigmor og en par andre har påpekt at de ikke ante den blomstret. Nå får dere rapportere tilbake da, kanskje jeg har en rar blomstrende hybrid? (eller kanskje dere bare ikke har lagt merke til de, de er virkelig ikke anmasende…)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her