Herlige september :)

Håper du også har tid/ tar deg tid til å nyte hagen/balkongen/parken/naturen nå på slutten av vekstsesongen 🙂

hage-2

hage-1

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

12 KOMMENTARER

  1. Den hvite der, er den fuglemater, eller lys? Eller begge deler. Og så mye fin høstblomstring. Håper vi kan kose oss lenge. Lærte på Facebook i dag at det ikke heter Indian Summer. Vi har det norske fattigmannssommer, som skal bety det samme. Så nå har jeg konvertert! God Fattigmannssommer 🙂

    • det er fuglemater, fra Wildlife garden, føres blant annet av Gro. Artig ide å bruke den til lys! Har ikke falt meg inn, men det kan da vel godt funke, trur jeg. Må testes.
      Veldig glad i den, selv om den akkurat nå er tom. (de dumme grønnfinkbarna insisterte på å vimse inn i vindusrutene mine hele tiden så jeg måtte til slutt gå over til å bare mate på andre siden av huset). men nå kan jeg nok fylle på igjen, får satse på at darwinismen har luket ut de mest vimsete på annet vis 😉

      Og så interessant at det heter fattigmannssommer!

  2. Ja septembersol er nydelig.Har en sinkbalje fylt med 14 gule georginer, og tett med kornblomst nedenfor. Vakkert:-)
    Dronning Ingrid geranium er i fullt flor ennå-også flott på siden av kornblomst.Ha en fin dag og vi kan gjerne ha flere soldager..

  3. Så fint det har blitt hos deg, Anne. Det er en stund siden jeg har vært innom bloggen din nå. Kjempelekkert har det blitt!

  4. Hei- så veldig fint du har det!
    Et spørsmål apropo fuglemating- kan de spise brødrister, svært lite salt, ikke melk men med littegrann youghurt? Hjemmelaget…

    • Jeg har spurt ornitolog om dette før, og han mente at vanlig brød er ok, brød med ekstra salt på er ikke ok. Melk og melkeprodukt er ikke et problem for villfugler det jeg veit.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her