Lag eplesaft på 1-2-3!

Har du hagen full av epler? Eller kanskje naboen din har et bugnende tre? Det er gull som henger der, og det er ikke videre komplisert å trylle det om til flytende gull, aka eplesaft 🙂

Her finner du en omfattende artikkel om hvordan lage eplesaft

I artikkelen gir jeg tips til hvordan du kan lage eplesaften hjemme med en juicer eller eplepresse, med lenker til butikker som selger eplepresser og kvern. Og om du  vil ha det enda litt lettere så kan du ta de med til en leiepresse og få eplene presset – jeg har funnet frem til 17 ulike eplepresserier spredt ut over landet.

 

Selve basen for artikkelen er gammel, og er i år oppdatert med nye eplepresserier og eplepresseselgende butikker. Kanskje det nå finnes en presse nær deg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Så spennende med alle eplepresseriene, eplepresser, og andre epletips! Jeg har alltid ønsket med masse bugnende eletrær!(det var det her før den gamle hagen ble bygget ut på 80-tallet…) Har plantet to to stk, et Åkerøepletre, og et glassepletre, men de er bare 5 år gamle.. Vanskelig å få frukt på Åkerø, foreløpig, men glassepler kommer det:-) Men foreløpig har jeg så få epler,glassepletreet høstet jeg og barna for et par uker siden, ble akkurat nok til en eplekake…!

    Men noe annet gøy plantet jeg ifjor, og fått masse frukt å allerede iår – et ferskentre! Høstet ca 30 stk, i forrige uke, noe gkk rett i munnene selvfølgelig, men laget ferskenmarmelade – fant en kjempegod dansk oppskrift på nettet! Sorten heter «Frost» og er like store og fine og gode som i butikken! Og nydelig ferskenfarge – og pusete og fine! Det syntes jeg var eksotisk:-)) Sikkert den lange varme sommerene som har vært, ikke sikkert det blir slik hvert år!

    Men, når epletrærne en dag blir store(og jeg har også planer om å plante et Gravenstein- og et Aroma-epletre) skal jeg huske denne bloggposten:-)

    Og kjempebra du linker til Epleslang – så flott prosjekt, de fortjener virkelig all god oppmerksomhet!

    Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her