Ny favorittvase!

Det finnes veldig mange vaser å få kjøpt, men gode vaser for korte stilker og tunge hoder, det synes jeg ikke akkurat vi vasser i. Så når jeg kom over denne vasen forrige helg så var det ikke noe å lure på, den måtte jo bli med hjem!

Vasen er fra Ro collection og er 13 cm høy og bred. Kommer i grå, grønn og orange, alle med gradert farge mot klar. Den er laget i munnblåst glass med en skikkelig bred tung base og slank åpning og er som skapt for peoner og store georginer og annet som ellers lett velter vasen.

I det første bildet er det en hortensia, klippet av fra en av hortensiaene som står i krukker.
I det neste bildet er det tre georginehoder.
– Fikk ikke bestemt meg for hvilken blomst som ble finest i vasen så da fikk dere se begge, hvilken kombinasjon tiltaler deg mest?

ro-vase-georgine-2

Kjøpt på Illum bolighus på House of Oslo, hvor den kostet 400kr.
(Om du lurer, denne posten er ikke sponset. Jeg merker alltid sponsede poster tydelig)

– God helg!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

19 KOMMENTARER

  1. Flottt design! Og ser god og stødig ut- ser ut til takle en diger blomst eller to! Og så var den jo mosegrønn og fin, da;-)

    Annette

  2. Ja den vasen var läcker. Bra solitärvas. Och färgen helt perfekt, passar till allt- och ja jag är ju gald i grönt, så.. Fast priset var högt. Tur för mig att jag inte bor där denfinns att köpa då. Fast.. något att önska sig i present kanske. Tack för tipset!

    • Ja, grønt er det lett å kombinere! Denne er jo så «forsiktig» grønn at den ikke kræsjer med bladfargene, men samtidig er den der som no mer enn bare en glassgreie.
      Og ja, fin gaveide dette 🙂 Snart jul vettu 😉

  3. Nydelig vase- og svært anvendelig til tunge» blomsterhoder-holder en knapp på georginene jeg, siden det er min favorittblomst. Har plukket inn både gule og sterk rosafargede. God helg til alle nyt det flotte været.

  4. Søt vase, men…! Du får vel så fine vaser hvis du tar i bruk dekorative flasker, og gjør samtidig noe positivt for miljøet ved at du bruker oppat istedet for å kjøpe. Jeg bruker medisinflasker, de brune halvstore er superfine til vaser. Bare som et tips til de som av hensyn til enten miljø eller egen lommebok ikke vil kjøpe. Det finnes mange alternativer hvis du leter.

    • Javisst er det fint å bruke flasker som vaser. Det gjør jeg massevis, det og sylteglass, og vannglass og kopper og boller, blikkbokser, isbøtter og alt mulig rart i kjøkkenskapet 🙂 I tillegg til at jeg gjerne arver eller kjøper vasene mine på bruktbutikker.
      Gjenbruk er gøy, og bra for både lommebok og miljøet! Og takk for kommentaren, for det minner meg på at jeg nok har noen «vaser» jeg ikke har vist som kan være inspirerende for gjenbrukere og DIY.

      I tillegg så handler jeg nye vaser også, med god samvittighet 🙂

  5. FIIIIIIIN!!! Denne likte jeg virkelig godt. Er lite opptatt av ting og interiør, men fine og ikke minst praktiske vaser begeistrer. Særlig er det knapt utvalg for korte blomster:) Takk for tips Anne.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her