Jeg er på Pinterest, er du?

Jeg har de siste månedene tenkt litt over hva jeg ender med å bruke tid på, med andre ord hva jeg prioriterer, og bestemt meg for å vri litt på det. Og det betyr at enkelte ting som jeg tidligere har tenkt at jeg ikke hadde tid til nå skal prioriteres mer. To av de tingene er å være mer på besøk rundt på blogger, og å bruke Pinterest. Det er forsåvidt to ulike ting, men de henger sammen i det at jeg ønsker å gi meg selv mer inspirasjon.

Så i forrige uke blåste jeg liv i en Pinterestkonto jeg har hatt liggende brakk, og (som fryktet), det tok jo ikke lang tid før jeg fikk dilla… 😉 Pinterest er typisk en ting man må ha litt selvdisiplin før man forviller seg inn på, for du kan fort bli sittende i timesvis.

Lurer du på hva Pinterest er? 
Pinterest er strengt tatt en bokmerketjeneste. En plass å samle ideer, og la seg inspirere av andres idesamlinger. Når du kommer over noe du liker så kan du pinne (altså bokmerke) det på ulike brett. Forskjellen til å bare bruke bokmerketjenesten er at Pinterest viser med bilder og dine egne kommentarer og dermed blir det mye mer oversiktig. Om du ønsker inspirasjon av andre så kan du følge personer, eller bare ett og ett brett, eller bruke søk. Fordelen med å følge en person er at du da får med deg alle nye brett som lages, og om du så føler at det er noen av brettene du ikke er interessert i så kan du enkelt avfølge de brettene. Fordelen med å følge brett er jo at du da har litt mer kontroll på hva du følger, og så dukker de så ryddig og fint opp i en brettoversikt.

Om du vil følge meg eller ett av brettene mine så finner du meg som Moseplassen her.

Og om du selv er på Pinterest så fortell om det i kommentarfeltet her (eller på facebook), gjerne med en lenke. Det ville være veldig artig å se hva dere driver med, både for meg og andre lesere 🙂

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

  1. Jeg følger deg allerede på Pinterest. Du kan jo stikke innom og se på min Pinterest-konto også, hvis du har lyst! Bruker eget navn på veggen min. 🙂 – Mye hage, men mye annet også. Jeg har nok en mer hippie-aktig stil enn du har, liker snirkler, kruseduller og sterke farger…
    Har samlet både hobby-greier, en egen «board» for de klematisene som bor i min hage, sukkertøy for øyet, gjenbruksideer, og mye annet.
    Og, du har helt rett – Plutselig har man sittet på Pinterest litt lenger enn man tenkte, det er jo så mye artig og mange gode tips å finne uansett søkeord!
    Ha en fortsatt fin Pin-dag! 😀
    Sigrun

    • Da har jeg funnet deg og fulgt en par brett 🙂 Og joda, litt mer hippiete er du vel i smaken, men jeg hadde ingen problemer med å finne brett som inspirerte meg!

  2. Jeg er nølende tilstede på Pinterest 😉 Men moro er det, og nærere til inspirasjon enn både blogger og Instagram. Jeg liker spesielt fleksibiliteten i å kunne følge personer og/eller brett, og opplever at programmet er ganske treffsikkert i forslagene til hva som er interessant for meg. Følger deg og ser at du pinner vilt i vei for tiden. Til glede for meg også 😉

    • Jeg har stor glede av pinningen din Maria, digger hagehusbrettet ditt, og er enig i at Pinterest er ganske flink til å finne forslag!

  3. Hei!

    Takk for at du følger oss Anne 🙂 Vi har vært der, men ikke brukt kontoen, skjønte ikke opplegget! Takket være deg så skjønner jeg mer nå, tusen takk! Ser dette kan bli en dille ja…. gøy!

    Vi er her:
    http://www.pinterest.com/garde

    Hilsen Kenneth

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her