Inspirerende vaseinnstalasjon på gave og interiørmessa

Jeg er akkurat tilbake fra gave og interiørmessa på Lillestrøm. Rakk naturligvis bare over en brøkdel av det som var å se, men fant noen nye spennende produkt, fikk hilst på kjent og hadde en strålende dag 🙂

Dagens bilder er fra en av temautstillingene på messa. Jeg falt pladask for denne samlingen med vaser. Så enkelt og nett og inspirerende! Dette kan du enkelt gjøre hjemme med kjøkkenglass og syltetøyglass og drikkeglass, du trenger ikke ett dusin machende vaser. Utstillingen er satt sammen av Kirsten Visdal, bildet du ser i bakgrunnen er fotografert av Dreyer+Hensley, vasene er fra Bloomingville, Muuto og House Doctor.

silent-1

Vaser

vaser-vaaren-2015-1

vaser-vaaren-2015-5

vaser-vaaren-2015-2

vaser-vaaren-2015-7

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

  1. Looks fantastic! The vases are so beautiful as simple they are! Love this pure style!
    Thank you for sharing and all my best
    Elisabeth

  2. Enig – så inspirerende, og så enkelt! Hver enkelt vekstform får komme så vakkert til sin rett!

    Og glass i grønntoner(og sot..) har jeg alltid vært svak for – og gode enkle former på vasene – akkurat det man trenger, hverken mer eller mindre! «Minimalistisk» og naturlig!

    Har noen ganger plukket inn kaprifol og satt i vase, både her og på hytta – de slynger seg så flott ut av vasen, både oppover og bortover(ja, faktisk laaangt bortover den hvite duken på bordet, hvis man finner den rette grenen… 🙂

    Hilsen Annette

  3. Så inspirerende- og jeg ble så glad at det er brukt den «gode gamle» sløraspargesen.Den er så grasiøs og florlett og gjør seg virkelig!Hadde faktisk tenkt å spørre deg Anne om den, og så kom dette.
    Har hatt den i alle år,- den første fikk jeg av en av mors venninner da jeg gikk på gymnaset( en smule tid siden,,- og hadde den i ca. 15 år. Nå har jeg er som er ca.10- og i sommer/høst ble den enorm- tok nesten et vindu og beg. å klatre inn i trådgardinene.Ble litt «mobbet» da noen trodde den ville overta helt, noe jeg selvsagt bare lo av,- men innså at det var klokt. Ble så klippet ned,- og på vel 2 mnd. har den vokst med masse nye skudd som er langt over 2m. Står på en skjenk ved vinduet,- og det har da ikke vært allverdens lys/sol på denne årstid. Har brukt den til bordpynt og i buketter- aanbefales!

  4. Här syns verkligen den nya trenden med växande slingrande gröna växter. Lustigt att Asparagus är tillbaka, för mig känns den ännu gammeldags, men visst är det härligt med allt grönt och växande. Sånt behöver vi mycket av!HA en skön söndag!/Monica

  5. Så lekkert dette var. Jeg har spart på flasker og glass i «alle» år, men begynte å ergre meg over at jeg bare hadde 1-2 av hver. Nå ser jeg hvor fint det er å blande fasonger og farger. Takk for inspirasjon – igjen.

  6. Så interessant at dere nevner asparges. Jeg har ikke tenkt på at den har vært «ut», men javisst den brukes absolutt nå. Jeg har vokst opp med vanlig spise-asparges som prydplante jeg, min mor har den i staudebedet og vi har alltid brukt den i buketter. Nett og grasiøs 🙂 Ante dog ikke at den kunne bo i krukker inne, så jeg tenker det finnes masse ulike typer asparges.

    Og glad for at så mange liker disse vasene og hvordan de er satt sammen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her