Her holder jeg foredrag i januar og februar:

Jeg holder av og til foredrag for bedrifter og foreninger. Jeg liker godt å holde foredragene. Det er alltid hyggelig å møte folk som er interessert i hage, og det å være tilstede i en sal gir meg en annen type kontakt med mottaker enn jeg får gjennom tastaturet. Videre så gir tilhørerene ved tilbakemelding under og etter foredragene alltid nyttig feedback som jeg kan ta med meg videre inn i mitt annet formidlingsarbeide 🙂

I månedene fremover holder jeg foredrag hos disse hagelagene:
– Onsdag 14. januar, Rælingen hagelag (se her for mer informasjon)
– Torsdag 29. januar, Gjerdrum hagelag
– Torsdag 12. februar, Ullernsaker hagelag
– Tirsdag 17. februar, Eidsvold hagelag
– Mandag 23. februar, Stokke hagelag

De fire første har bestilt mitt foredrag om «levende hager», hvor jeg deler gledene dyrelivet kan by på og hvordan få en hage full av små og store dyr. Foredraget på Stokke har foreløpig ikke fått et satt tema.

Det pleier å være åpent for alle på hagelagsmøter, både medlemmer og ikkemedlemmer (av hageselskapet). Noen ganger tar de inngangspenger, da er det vanligvis mer for ikkemedlemmene. Mine foredrag varer i 45 minutter, + tid for spørsmål. Hagelagene har ofte kake og kaffeservering, og loddtrekkning.

Rælingen hagelag:
I morgen står jeg klar på Rælingen med ca 70 lysbilder og et bredt smil. Møtet starter kl 19.00 og holdes på Trivselssenter, Kirkebyvn. 2 i Fjerdingsby. Det er ikke inngangspenger og alle er velkommen! Men jeg vil gjerne si i fra at jeg dessverre neppe har overskudd til å prate med tilhørerene etter at foredraget og spørsmålsrunden er over, sånn i tilfelle du tar turen fordi du ønsker å møte meg. Jeg har vært i elendig form i hele januar så foredrag blir dessverre maks det jeg orker.

humle-flekkhjortetroest sommerfugl-floks-6

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Ja visst är det roligt att föreläsa för intresserade åhörare, och att få berätta om det man brinner för. Jag brukar också vara hos en hel del trädgårdsföreningar. Man lär sig alltid något nytt själv också av alla nya kontakter. Lycka till!/Monica

  2. Gøy at du kommer til Vestfold igjen for å holde foredrag. Hadde gleden av å høre deg for et par år siden på Gjennestad. Da sa vi såvidt «hei» til hverandre også 🙂 Hvor og når er foredraget ditt denne gang tro?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her