Sitteplassens magi. Kom på foredrag i Stokke!

Har du tenkt over at møbler kan gi deg hageopplevelser? At ting å sitte på kan gjøre hagen bedre, både i fungsjon og utseende? Det kan de faktisk, og dette er tema for mitt neste foredrag nå førstkommende mandag.  Det er Stokke hagelag som har invitert meg og møtet og holdes kl 19.00 på Stokke bygdetun, det vil si i Vestfold midt mellom Tønsberg og Sandefjord. Åpent for alle, ingen inngangspenger.

Foredraget handler om sitteplassene i hagen og hvordan du kan bruke de som katalysator for gode saker. Det handler ikke egentlig om møblene, men om hvordan du kan bruke møblene. For møbler må ikke stå på rekke oppe ved huset, og det er mulig å ha flere enn en stol i hagen. Ja, det er faktisk mulig å sitte på andre ting enn stoler også…

– Ble du nysgjerrig? Kom på foredrag og la meg inspirere deg til å se litt nytt på hagens muligheter!

sitteplass-4 sitteplass-3
sitteplass-2 sitteplass-5

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Synd att man är så långt ifrån! Hoppas det kommer lite mer om föredraget på bloggen! Tack för kommentaren på min blogg och lyckat till med lindkvistarna, En lind på gården klarar jag mig inte utan, av lindblommorna gör jag förkylningste och lindknopparna tar jag mot torrhosta. Och doften av blommorna sedan…!/hälsn Monica

    • Tja, det er på sett og vis mest egnet som et komplett foredrag, men jeg skal tenke litt på om ikke noen av segmentene kan bli bloggposter. Takk for interessen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her