Hagekampen, «nytt» hageprogram på NRK!

Hagekampen er en svensk hageserie som gikk på SVT i fjor vinter under navnet Trädgårdskampen. Det er en reality-serie hvor målet er å kåre sveriges beste hobbygartner. Ti personer har fått utdelt hver sin lille parsell som de så skal lage en pen og fungsjonell hage på. Det er en serie små og større utfordringer underveis som bedømmes av en jury bestående av Gunnel Carlson, Peter Englander og Hannu Sarenström. Disse bestemmer hvem som sendes hjem og hvem som vinner.

Hagekampen sendes på NRK1 kl 1600 mandag til torsdag, med reprise i fire-fem tiden på natten. Alle episodene legges ut på nett hos NRK, og du kan se første her

Jeg så programmet i fjor, og synes det er helt ok, men noen fan kan jeg ikke si at jeg var. Da liker jeg mye bedre den engelske utgaven av samme konseptet: The big allotment challenge, en kan du se her. I april kommer den norske versjonen av denne dette konseptet med navnet Norges hagemester, og den sendes da på TV2. Mer om det kommer når jeg får lov å dele.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Så gøy !! Liker veldig godt at det kommer mer om hage på tv, og at de legger det på nettet så en skiftarbeider kan se når det passer 😉

    Her er frokosten servert til Humledronningen, men litt tidlig ennå. Kom ingen i helga 😉

    Hilsen Hanne 🙂

    • Ja, det vil jeg. Problemet er bare å få tid til å gjøre det… Men det står sånn ca nest øverst på agendaen nå, så det kommer snart!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her