Hageprogramoversikten er oppdatert!

Etter noen veldig hyggelige oppmuntringer de siste ukene så har jeg endelig fått søkt og lett og satt sammen en ny hagetvprogramoversikt 🙂

Du finner oversikten her, med nett-tv-lenker der slikt finnes.

Som alltid på våren så er det endel repriser, men det er også litt nytt.

Verdt å nevne:
* 7. april starter TV2 en ny norskprodusert tv-serie med navn Norges hagemester! Jeg har snik-sett de første tre episodene og skal skrive litt mer om den til uken.
* 12. mai starter NRK opp igjen med Grønn glede
* 31. mars starter TV3 Hageliv, en serie de sende i fjor høst men som jeg ikke fikk sett da. Jeg fant nett-tv til den og synes den virker lovende! (Bildet på toppen er fra serien og lånt herifra).
* BBC er i gang med Gardeners World, og de første episodene ligger fortsatt på nett-tv. Og JA, DU kan se BBC, helt lovlig, på nett! Forklaring på hvordan finner du i tv-oversikten.

– Er ikke så dumt å se litt hageprogram i påsken, så klikk deg over og nyt!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Å, Anne, du er en knupp! Så glad jeg ble nå! Dette har jeg drømt om og ønsket meg så lenge, så hjertelig tusen takk til deg for mange timers lykke.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her