Lykkedag!

I dag er det den internasjonale lykkedagen 🙂
Og jammen har det vært en lokal lykkedag også! Den startet av på Tjuvholmen hvor jeg hadde det superhyggelig med Finn Schjøll og gikk gjennom X-faktor på jakt etter finalistene (hele den konkurransen har jo også gjort meg lykkelig da, så gøy at folk vil bidra!) Så fortsatte lykkedagen med et annet flott møte jeg ikke vil si noe om før ting har landet litt mer, og når jeg kom hjem satt ekornet pent og ventet på meg og en glad hestehov lyste opp 🙂

Jeg er generelt ganske så lykkelig jeg. Ikke sånn hele tiden naturligvis, men jeg jobber konstant med å fange de gode opplevelsene, se og ta vare på de, og huske på de på dårlige dagen. Jeg tenker at lykke er noe en kan få mer av om man greier å dyrke det. Nå kan man ikke tvinge seg selv til å bli lykkeligere, og det er slettes ikke mulig ei heller sunt å være lykkelig hele tiden, men det går vel ann å gi hverdagskjipeter litt mindre plass, og de små gledene større? Jeg prøver iallefall det selv, og veit at jeg har et bedre liv på grunn av det.

Lykke høres så mye og stort ut. Men jeg tenker at en kan da kjenne på lykke selv om alt ikke er perfekt? Det går jo ann å få ett blaff av lykke av en krokus, av kvitrende fugler, av en hyggelig melding fra en venn, av solnedgang og av en klem? Jeg kommer iallefall langt med å tenke at lykke = når jeg har gode opplevelser. Ikke «den ultimate utopien av perfekthet og oppstemthet»!

Tenker du som meg? Og isåfall, hva gjør deg lykkelig?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

14 KOMMENTARER

  1. Som bloggnavnet mitt sier så er jeg lykkelig i hagen, uansett om jeg graver i jorden eller ligger i hengekøyen og nyter en god bok! Og det beste er at dette er helt gratis! Ha en super helg full av lykke! Klem fra Anne-Kristin

  2. Viktig å fokuserer på små ting, for da blir de store, der og da! Ble så glad av innlegget ditt, det gleder meg at du har det fint , varm klem!

  3. Lykke for mig er at have besøg af mine 2 børnebørn på en kold og våd martsdage. Hilsen Lise

  4. Blir veldig inspirert av bloggen din, Anne! Setter også veldig pris på alle de praktiske tipsene jeg kan hente herfra. 🙂
    Tenker litt som deg når det gjelder lykke – det handler om å legge merke til og hegne om de små øyeblikkene. Lykke for meg er ikke det euforiske men den stille gleden som kan komme f.eks:
    – når jeg våkner om morgenen og det regner etter lang tid uten
    – en kopp god te i sofakroken
    – se det første lysegrønne springe opp av jorda etter såing
    – all skjønnheten som åpenbarer seg for oss som liker hage og natur
    – når jeg blir revet med i en god bok og glemmer tid og sted
    – et godt smil fra et annet menneske
    osv osv – lista er lang! 🙂
    God lykkelig helg til alle naturglade mennesker!

    • Fin liste Elisabeth 🙂
      Et uventet smil ja, det bringer absolutt lykke! I går fikk jeg møte en liten tre mnd baby som smilte fra øre til øre fra nabocafebordet, stor lykke!

  5. Veldig enig med deg- det er de små ting som teller, og for meg ofte noe inspirert av natur,-innlegget ditt gjorde meg glad- og alle kommentarene også, ha en strålende lørdag alle sammen.

  6. Så søte! 🙂

    Snøen har lagt seg på nytt her oppe i Bodø, så vi har hatt ei skikkelig vårrengjøring i dag mens det er dagslys. Det er skikkelig lyst og lukter reint, og det gjør meg lykkelig 🙂

    God helg!

  7. Siden jeg er litt nærsynt når jeg er ute i hagen eller i naturen så har jeg veldig mange små ting å glede meg over :-)) Det blir spennende å se hvem dere velger til finalen! God helg Anne :-))

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her