Vinter og vår krangler, men ekornet er like glad :)

Vinter eller vår, solsikkefrø smaker det samme 😉

Tusen takk for alle koselige hilsner på gårsdagens sjuklingoppdatering, det varmer at dere bryr dere!!! I dag er jeg faktisk skikkelig slapp av en eller annen grunn, men som sagt, sånn er det for meg, noen dager opp og noen ned. Det er totalen som teller.

 

ekorn-vinter-2

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Så synd at formen din ikke er god, men det er vel som du sier; totalen som teller. Og ettersom jeg skjønner er du på bedringens vei, om enn med små skritt. Keep walking!
    Nydelige bilder av ekornet. Det er så deilig at vi har kommet til mars. Nå begynner det virkelig å skje saker og ting i naturen.

    • det svinger, og så lenge det svinger begge veier så er det helt greit 😉
      Og ja, hurra, nå er det vår på vei!

  2. Hvilket kamera/objektiv bruker du? Jeg har et Canon, som kun har det objektivet som fulgte med. Kommer ikke nært nok ekornet og fuglene, og det er synd! De siste par dagene har jeg til og med sett stillits, så jeg skulle ønske det var mulig å dokumentere 🙂

    • Hei Wenche. Jeg bruker et olympus EM5, med teleobjektiv (fra panasonic om jeg husker rett). Men, det viktigeste her er ikke merket på kamera, men at du får deg et objektiv med skikkelig zoom. Det nytter ikke med vanlig linse, blir for smått. Naturligvis er det forskjeller på hvor gode kamerahusene er, blant annet så har nyere hus god innebygget stabilisator som kommer godt med når man bruker telelinser, men det nytter lite å bytte hus om man ikke skaffer seg linsa.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her