Hjelp Nepal!

Jeg greier ikke helt forstå hvor omfattende ødeleggelsene i Nepal nå er.  Jordskjelved nådde 7,9 på richters skala. Det er enormt mye! I deler av landet ligger alt i ruiner, alt. Under ruinene ligger det mange døde og skadde, og de rammede har desperat behov for mat, tepper, medisinsk utstyr og hjelpemannskap.

DU kan hjelpe ved å send en sms med NEPAL til 2272. Da gir du 250 kr, penger som vil komme godt med!

Pengene går til Røde kors sitt arbeide i Nepal. Røde kors jobber både med redningsarbeidet og gjennoppbygging, og driver feltsykehus. Jeg har sendt en sms, har du?

 

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Ja… skaderne er enorme og helt ubeskrivelige. Det er meget meget trist.
    Min moster bor i Nepal, og jeg kan høre og læse i hendes beskeder hvor frygteligt det er. Hun er ok – gudskelov for det. Og når vi kender ladet – kan kende stederne som nu er så ødelagte, og kan se frygten i deres øjne… så gør det meget meget ond.
    Så meget er ødelagt og så meget er kaos – frygteligt for så fattigt et land.
    Vi har sent en stor donation afsted, og jeg HÅBER at mange andre gør det samme.
    Vi har så meget – og behøver egentligt så lidt mere. Jeg håber at mange vil sende et lille eller stort bidrag til dem…..
    Hilsner – og håb for Nepal
    Susan

  2. Ja dette er bare fryktelig, mens vi sitter her på Skandunavias grønne gren.Alle bidrag hjelper.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her