Inspirasjon, hageglede og hagetips med Anne Havåg Holter-Hovind

MOSEPLASSEN

Meny     Søk

Hva er RSS

RSS er noe alle blogger og de fleste nyhetsmedia har innstalert som gjør at du som leser lett kan få beskjed når det kommer noe nytt på nettstedet, uten å faktisk gå til nettstedet.

Du kan bruke en RSS leser, de to mest vanlige er bloglines.com og googlereader.com, eller du kan få oppdateringer tilsendt på e-post.

Når du har satt opp en RSS leser, så går du til leseren, og der kan du så se hvilken blogger som er oppdatert. Du kan lese hele eller deler av blogginleggene, eller du kan klikke deg inn på bloggen om du vil.

Del

4 kommentarer til Hva er RSS

 1. Ida sier:

  Kjære Anne!
  Nå trenger jeg hjelp! ;)
  Fikk en kommentar fra en blogger som vil følge bloggen min, men denne bloggeren fant ikke RSS på bloggen min…..!? Er det så enkelt at jeg registrerer bloggen min på Bloglines f.eks.?
  Skjønner du hvor LITE jeg kan???!!! Hehe!
  Håper du kan hjelpe meg.

  Du kan svare på bloggen min, her eller via e – post:
  idaksyl@hotmail.com

  På forhånd takk! :)

  God dag!

 2. Anne sier:

  Svarer her i tilleg til mail da det sikkert er flere andre som lurer på det samme. Hun som spør har en blogspotblog, men det samme prinsippene gjelder også på andre blogger.

  Det han savner er en knapp som han kan trykke på, den finner du via gadget i sidefeltet. Egentlig trenger ikke bloggen ha en slik knapp, men det er ikke alle som veit hvordan man abonerer uten knappen, så da er det fint å ha knapp. Blogspotblogger kommer med RSS, og jeg har dobbeltsjekka at din funker, så det er altså bare knappen som mangler.

  Oki, gå til:
  tilpass, utforming, sideelement.
  legg til gadget
  skroll til du ser den som heter Abonementskoblinger.

  Du har satt opp bloggen din til å snakke engelsk, så det står vel ikke akkurat det samme hos deg men noe lignende Symbolet ved siden av er orange slik som i sidefeltet hos meg der det står om RSS, med en grønn pluss på. Så instalerer du den og legger den litt høyt opp i sidefeltet.

 3. Margrete Maristuen sier:

  Kjempespennende å oppdage «moseplassen.no». Er idiotisk engasjert – er inne en tid der raking & atter raking er tingen. Oppdager gledelige «livstegn» som strutter opp av jorden…..husker ikke hva som ble satt ned i fjor – men vet at noen løker trenger litt tid.
  I år håper jeg «ranuklene» kommer. Ubeskrivelig nydelig blomst – Amarylus er en ny variant som også blir spennende å se hvordan utvikle seg.
  Urtehage på gang – rteplanter som tåler utelivet og som kommer igjen år etter år – ønsker jeg å lære masse om…….Som sagt følger jeg med. Gleder meg til GODE RÅD!
  :) Margrete

  • Margrete Maristuen sier:

   Urte-interessen er selvfølgelig knyttet til STOR interesse for mat. I tilleg veldig opptatt av egne komposisjoner som består av enkle blader, busker,kvister + litt attåt!!
   Når jeg er etablert på din blogg -sender jeg fine bilder. OK? -:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Velkommen

Jeg er Anne - hageentusiast og arkitekt, og driver Moseplassen, Norges største hageblogg.

Jeg brenner for hage og uterom, plante- og dyreliv, og deler alt dette her på bloggen, i magasin og i følgende kanaler:

INSTAGRAM --- PINTEREST --- FACEBOOK --- YOUTUBE--- TWITTER

Få nye innlegg levert til din Epost-adresse

Nyhetsbrev

Blogglistenhits

Moseplassen drives av Anne Havåg Holter-Hovind

Ta kontakt via kommentarfeltene, eller ved epost til (anne @ moseplassen.com)


Bloggurat