Spretten Søndag: Å erre dere driver med?

Ja, det lurer jeg på altså, hva i alle dager er det dere driver med der nede? Kjører bråkete maskin full av jord, løper rundt med pressenning, ser ut som drukna katter, haler rundt på rare firkanter? Hva i alle dager er det godt for, og hvordan skal jeg få matro når dere holder på slik? Hmmmm? Har dere tenkt på meg? Ikke det nei, hvafforno? Dreier virkelig ikke alt på Moseplassen seg om meg og de andre ekorna?

I stedet for å bygge sånn derre kjøkkenhage, (hva i alle dager er nå vitsen med grønnsaker!), hva med å bygge et tak over foringsplassen? Med turnestativ, og ekstra matere så broderen kan få ha sin egen og labbli å klatre på meg… Mye viktigere, synes nå jeg da.

Hm, så du sier at det blir litt bær og sånn som jeg liker i kjøkkenhagen? Epler? På espaljer så jeg lett kan løpe bortover. Hmmm, jo, det høres bra ut det altså, men hva med det taket først? Jeg er jo viktigest, jeg er jo iallefall søtest, er jeg ikke?

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. He he .. synes jeg ser dere .. håper det ikke regnet så lenge da .. 🙂 Søtt ekornbilde og morsom tekst! 🙂
    Lykke til videre med kjøkkenhagen! Kan nesten ikke vente med å se! 😀

    • Vi fikk en helt ekstrem byge med det villeste regnet jeg har sett i Norge noen sinn. Det hølja ned en kort stund. Men, så kom solen frem igjen, heldigvis.
      Og gøy at du følger spent med på kjøkkenhagen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her